Saturday, August 10, 2013

Perempuan Bodoh Serah Badan dan Kad ATM pada Mat Negro Semata Kerana Cinta
KUALA LUMPUR - Sindiket Awang Hitam bukan sahaja mencari wanita yang sanggup dijadikan keldai dadah malah, mereka turut memujuk rayu gadis-gadis untuk menyerahkan kad bank bagi memudahkan kegiatan penipuan penghantaran 'bungkusan cinta' dijalankan.
Gadis-gadis yang digelar 'keldai akaun' itu kini tidak perlu lagi mengeluarkan wang yang didepositkan oleh wanita ardartu yang menjadi mangsa penipuan sindiket tersebut.
Sebaliknya, suspek memilih untuk mengeluarkan sendiri wang dari akaun gadis tersebut dengan memegang kad bank mereka.
Mengikut modus operandi, sindiket tersebut memikat wanita andartu yang kesepian untuk bercinta. Selepas termakan kata-kata manis, suspek akan memaklumkan bahawa mereka akan menghantar bungkusan mengandungi wang dan pelbagai barangan berharga sebagai tanda cinta. - kosmo
--------------
Kalau nak jadi bodoh, boleh la bagi atm card kita pada mat negro yang terdesak nak duit. Serahkan segalanya badan dan segala yang ada pada kita, biar mat negro tu lunyaikan dan musnahkan hidup kita. Itulah bodoh namanya....

---------------------

Penaja AtikelMontokkan, Anjalkan dan payudara yang kendur, jatuh dan kecil. Anda pasti tampil menawan di hadapan suami anda. Percuma gel mirifica yang gel sapuan luaran extrak herba pueraria mirifica, ginseng dan africana yang terbukti berkesan. 
Dapatkan info yang lebih http://bit.ly/13rpYha


PM Sekarang! 
sms/whatsup/line/wechat 018 263 7833 /sms 013 308 4906
 PM Feredea Power Sekarang! klik http://www.facebook.com/feredeapower

Kesan Sebarang Ketumbuhan di Payudara Tawaran Hebat

Rasa Susah Nak Buat Sendiri? Tak ada Masa?


Order Cake and Biskut Raya Home Delivery Area Klang Valley, Kuala Lumpur, Shah Alam, Puchong, Petaling Jaya, Sg Buluh
Whatsup/Line/Wechat/SMS 018 263 7833 (Cake)SMS 013 308 4906 

No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas