Friday, August 9, 2013

Akibat Main Mercun Hanya Susu dan Air Suam Di Pagi Raya

Kuala Terengganu: “Hanya susu dan air suam minuman yang boleh dihidangkan kepada Muhammad Zulhakim pada pagi Syawal,” kata Saidi Ismail, 49, bapa kepada Muhammad Zulhakim Saidi, 8, yang dibenarkan pulang semalam selepas enam hari terlantar di Hospital Sultanah Nur Zahirah (HSNZ), di sini.
Menurutnya, anaknya yang putus jari manis dan cedera parah di tapak tangan kanan terkena letupan mercun, petang Jumaat lalu dibenarkan pulang jam 8 pagi semalam.
Katanya, dia bersyukur kerana doktor membenarkan anaknya pulang untuk meraikan lebaran bersama keluarga selepas memastikan kecederaan pada tangan anaknya itu tidak mengalami sebarang komplikasi yang memudaratkan kesihatan.

“Juadah raya seperti sate, lemang, rendang dan ketupat tiada masalah untuk anak makan pada pagi raya, cuma minuman yang perlu dijaga. “Sebelum kecederaan pada tangannya itu pulih sepenuhnya, dia hanya dibenarkan meminum susu dan air suam,” katanya yang tinggal di Kampung Bukit Wan, di sini.
------------------------
-------------------------

Rasai Kuasa Tenaga Warna

Photon Ultrasonic Alat Kecantikan Wajah Terkini dan Terlaris Di Jepun, Mengebukan, Memutihkan dan Membunuh jerawat dan Mengurangkan Kedutan dengan pantas dan alat wap sejuk panas memecahkan partikel air ke tahap ion yang paling kecil. 
Whatsup/Line/Wechat/SMS 018 263 7833 or SMS 013 308 4906 
-------------------------------------------------------------Tawaran HebatBlouse, Dress dan Kurung Moden
Lagi Banyak koleksi d http://sinarjahitan.blogspot.com
Whatsup/Line/Wechat/SMS 018 263 7833 or SMS 013 308 4906 


----------------------------
Rasa Susah Nak Buat Sendiri? Tak ada Masa?
Khidmat Catering, Cake, Coklat and Biskut Raya Home Delivery Area Klang Valley, Kuala Lumpur, Shah Alam, Puchong, Petaling Jaya, Sg Buluh
Whatsup/Line/Wechat/SMS 018 263 7833 

No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas