Friday, August 30, 2013

5 Gambar Restoran Tema Hospital

Add caption
Add caption
Add caption
Masakan apa tu...mcam tak sedap plak tengok


Geli nya nak makan steak dengan pisau bedah...tak sanggup rasanya....
Mak ai...sapa nak makan cam ni kena bagi tips kat jururawat


Siap bersuap....lelaki suka la .. ni ...nasib baik tak ada kat msia
Layout restoran...cam takada selera nak makan

Restoran ni berada di Riga Latvia, tapi konsep restoran ni dah dapat liputan seluruh dunia kan senang nak buat marketing....

-------------


No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas