Wednesday, May 22, 2013

Suami Orang Anak 3, Nikah Dengan Janda Anak 5



Lelaki 30-an kerja di sebuah kilang dengan pendapatan lebih kurang RM 1,800 sebulan. Dia sudah punyai isteri 30-an kerja kilang gaji dalam 1,000 dan 3 orang anak. Dia kata dia bahagia dengan isterinya tetapi di tempat kerja, dia 'miang-miang' dengan seorang janda.

Janda ini 30-an, anak lima, satu kilang  dengannya. Lelaki mengenali perempuan ini sejak arwah suaminya masih hidup lagi. Sejak kematian suami, lelaki ini begitu mengambil berat tentang wanita ini dan kelima-lima anaknya. Mereka merancang nak nikah.

Beritahu Isteri Pertama

Mana tak mengamuknya isteri pertama bila suami dia kata nak nikah lagi. Tapi lelaki ini nekad juga nak nikah. Akhirnya, isteri dia benarkan juga suami dia nikah dan pergi ke mahkamah syariah. Hakim menetapkan secara bertulis, bayaran nafkah bulanan yang perlu diberikan kepada isteri pertama selepas berkahwin nanti. Bernikahlah lelaki anak 3 ini dengan janda anak 5 pada hari Jumaat yang mulia hari ini.

Kisah benar dari blog seorang kadi

------------------------

Kalau dah jodoh, tak ke mana.... walaupun dah halang oleh bini pertama, mungkin perempuan tu adalah cinta dia yang pertama sebelum dia nikah ... dia masih lagi menaruh harapan ...cinta yang sejati sanggup renang lautan api walaupun dia sedar gaji dia tak seberapa nak menaggung anak 8... Ada sesuatu tentang wanita janda ini yang membuat dia sentiasa menunggu...mesti dia pandai jaga badan....
Lelaki ni..tengok tu je ... badan langsing ke tak, ketat ke tak, breast montok...pastu baru jatuh cinta...
dah namanya lelaki.....


Rasa nak lebih cantik dan menarik tuk keyakinan diri? Berikan yang terbaik tuk suami anda ... pasti dia senyum puas...masalah rumah tangga hilang tension pun hilang

Gabungan herba-herba ini dapatkan montokkan dan anjalkan payudara dan punggung, ketatkan faraj, dan jadikan kulit lebih cantikan halus dan gebu 100% herba sahaja, halal dan suci PM Feredea Power atau terus 
whatsup 018 263 7833 PM Feredea Power 

No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas