Wednesday, May 22, 2013

Posisi Hubungan Seks Yang Paling Bahaya Untuk Kesihatan


Hari ini  saya hendak kongsikan sedikit info kesihatan mengenai  hubungan seks dimana posisi yang bahaya jika di lakukan oleh pasangan. Jadi bila dah mengetahui elolah bagi pasangan yang berkahwin tidak melakukan posisi bergini bahaya untuk kesihatan.


1. Posisi The Stand and Carry

Posisi bercinta ini dilakukan dengan lelaki menggendong wanita dari depan. Posisi ini sebenarnya adalah posisi favourite banyak pasangan saat melakukan quickie.

Permasalahan pada posisi ini terdapat pada beban. Terkadang berat wanita tidak seimbang dengan tenaga lelaki yang mengangkatnya sehingga dapat berisiko jatuh atau yang lebih parah lagi masalah di punggung lelaki. Untuk mengurangi beban yang diangkat lelaki, mintalah pasangan Anda untuk meletakkan punggung Anda di tembok.

2. Posisi Furniture

Yakni posisi bercinta saat lelaki duduk bersimpuh dengan kedua lutut yang dibuka lebar. Sedangkan wanita terlentang di hadapan lelaki dengan kedua kaki wanita bertumpu pada bahu lelaki. Posisi ini dapat memberikan penetrasi yang dalam.

Sama halnya dengan posisi the stand and carry, risiko pada posisi terjadi pada lelaki. Posisi ini dapat menghambat peredaran darah ke kaki kerana saraf-saraf yang tertekan oleh beban tubuh. Pada posisi ini, kaki pasangan Anda akan sangat mudah kesemutan.

3. Posisi Lap Dance

Posisi ini merupakan posisi bercinta saat lelaki duduk di kerusi dan memangku wanita sambil membelakangi lelaki. Sebenarnya lap dance merupakan posisi yang sesuai ketika dalam keadaan hamil dengan posisi wanita membelakangi lelaki.

Sumber fuh.com

======
Mempelbagaikan posisi seks adalah penting tuk mengelakkan kebiasaan dan kebosanan..Lelaki kalau dah bosan tahu je la ...nak penuh kan kuota la tu.... ada sesetengah lelaki dan kebanyakan yang tak suka nak cakap tu la yang selalunya buat...suprize..bini satu lagi....
Jadi seeloknya pasal isteri bagi tahu posisi apa yang dia suka dan tanya suami dengan nada yang manja...pastikan anda juga seorang yang menjaga ketrampilan dan kebersihan agar nampak menarik sentiasa

Rasa nak lebih cantik dan menarik tuk keyakinan diri? Berikan yang terbaik tuk suami anda ... pasti dia senyum puas...masalah rumah tangga hilang tension pun hilang

Gabungan herba-herba ini dapatkan montokkan dan anjalkan payudara dan punggung, ketatkan faraj, dan jadikan kulit lebih cantikan halus dan gebu 100% herba sahaja, halal dan suci PM Feredea Power atau terus 
whatsup 018 263 7833 PM Feredea Power 

No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas