Friday, May 24, 2013

Pembunuhan Sosilawati Paling Dahsyat Paling Kejam






Shah Alam: Bekas peguam, N Pathmanabhan dan tiga pekerja ladangnya yang dihukum mati kerana membunuh empat individu termasuk jutawan kosmetik, Datuk Sosilawati Lawiya di Ladang Gadong, Banting dekat sini, tiga tahun lalu, disifatkan Hakim Datuk Akhtar Tahir sebagai penjahat profesional.

Ketika membacakan penghakimannya di Mahkamah Tinggi, di sini, semalam Akhtar berkata, keempat-empat tertuduh, Pathmanabhan, 43, T Thilaiyalagan, 21, R Matan, 22, dan R Kathavarayan, 33, adalah contoh penjenayah kejam yang tidak mengenal mangsa sama ada golongan miskin atau orang kenamaan.

Pathmanabhan serta tiga pekerjanya itu didakwa membunuh Sosilawati, 47; pegawai bank, Noorhisham Mohamad, 38; peguam Ahmad Kamil Abdul Karim, 32, dan pemandu Sosilawati, Kamaruddin Shamsuddin, 44. - hmetro

------------------------
Memang patut dihumban lokap dan dikenakan hukum gantung, paling bagus di seksa macam apa yang dilakaukan pada mangsa-mangsa pembunuhan ...dah la kena kat semua org islam....yang bunuh plak semua orang india...lepas tengok ni...rasa geram plak pada orang india di malaysia yang tak kenang budi, kalau balik india...apa lah nasib diorang dari keturuan pariah, kuli sampai mati...hidup di msia ni macam-macam kelebihan dapat....itu pun tak reti nak bersyukur...maaflah rasa terguris sangat hati...terasa spt keluarga saya sendiri yang kena ....kita umat islam sama2 melayu ibarat saudara se islam .....

------------------------------------------------------------------------------------

Rasa nak lebih cantik dan menarik tuk keyakinan diri? 
Tingkatkan keyakinan diri 150%

Gabungan herba-herba ini dapatkan montokkan dan anjalkan payudara dan punggung, ketatkan faraj, dan jadikan kulit lebih cantikan halus dan gebu 100% herba sahaja, halal dan suci 
whatsup 018 263 7833 PM http://www.facebook.com/feredeapower

No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas