Wednesday, May 22, 2013

Mak Nyah Nampak Wanita Sejati



Anda Fikir Dia Ini Adalah Gadis Sejati? Anda Salah!! | Siang menjadi Treechada Petcharat tetapi menjelang malam menjadi Nong Poy Treechada. Disebalik kecantikannya, beliau sebenarnya Nong Poy yang telah melakukan pembedahan membuang alat kelaminnya dan menjadi wanita "sejati".





Di sebalik kecantikan wanita ini ternyata dia adalah mak nyah..tapi apa yang boleh jadikan dia begitu feminin ....

Rahsia herba dari ubi peuraria mirifica hanya terdapat di thailand antaranya boleh membentuk tubuh feminin sperti wanita, breast pun mula membesar, pinggang mnjadi ramping dan punggung pun naik secara semulajadi kerana herba ini meransang dan menaikkan hormon kewanitaan agar ia kembali subur, tapi kalau lelaki makan...jadi mak nyah la...

-------------------------
Rasa nak lebih cantik dan menarik tuk keyakinan diri? Tak kan nak tengok mak nyah ni comel je...kita perempuan pun boleh comel dan menarik cam mereka juga

Gabungan herba-herba ini dapatkan montokkan dan anjalkan payudara dan punggung, ketatkan faraj, dan jadikan kulit lebih cantikan halus dan gebu 100% herba sahaja, halal dan suci PM Feredea Power atau terus 
whatsup 018 263 7833 PM Feredea Power 



No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas