Tuesday, May 21, 2013

Kantoi Wanita Korek Hidung dan Jilat Jari




Wanita Kantoi Korek Hidung Ketika Siaran Langsung | Seorang pemberita wanita mengorek hidung di belakang seorang pembaca berita di pejabat stesen televisyen CBS di sini, Amerika Syarikat.

Kejadian berlaku semasa pembaca berita, Dorothy Tucker memberitahu kepada penonton mengenai pentingnya untuk memastikan pijat-pijat tidak berada di dalam rumah, baru-baru ini.

Namun, apa yang lebih menjijikkan lagi ialah pemberita wanita itu menjilat jarinya yang digunakan untuk mengorek hidung tanpa membasuh tangganya terlebih dahulu.

Pemberita wanita itu dengan selamba meneruskan tugasnya dengan menggunakan telefon seperti aksinya tidak dilihat oleh penonton.-kosmo online

-----------
Itulah akibat tak berhati-hati sekarang seluruh dunia dah nampak aksi dia yang pengotor tu...kalau dah nampak buat camtu, agak2 ada tak lelaki yang nak datang meminang? mestilah ada kalau dia anggap perkata tu biasa je...dia pun pernah buat...


Rasa nak lebih cantik dan menarik tuk keyakinan diri? Keyakinan bertambah seiring dengan naik pangkat...tak ada org yang naik pangkat tapi rasa rendah diri dan banyak masalah walaupun kantoi!!

Gabungan herba-herba ini dapatkan montokkan dan anjalkan payudara dan punggung, ketatkan faraj, dan jadikan kulit lebih cantikan halus dan gebu 100% herba sahaja, halal dan suci PM Feredea Power atau terus 
whatsup 018 263 7833 PM Feredea Power 


No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas