Monday, May 27, 2013

Kenduri Berdarah dan UAI Nikah Kali Ketiga


Jangan marah...ini hanya tajuk head line yang memikat hati saya tuk beli surat kabar..selalunya saya tak beli ..tapi tajuk ni buat saya nak beli dan baca lagi...lagipun isteri UAI ni lawa orangnya....

Lelaki sekalian...kalau nak poligami ikutlah sunnah rasulullah saw. Dia hanya nikah dengan anak dara seorang saja yakni Aisyah. Itupun selepas kematian isteri pertamanya Siti Khadijah, selepas tu islam berkembang dan banyak melalui peperangan dia berkahwin berpoligami tapi bukan dengan anak dara, tapi semunya janda 50an dah tua2 semuanya....

-----------------------

Jadi pada para isteri, apa saja asset yang kita ada jagalah sebaik mungkin demi kebahagiaan rumah tangga.
Muka tak lawa, tapi payudara dan punggung mantap tak kendur, faraj ketat pun lawa...husband pun sayang...tambah plak servis baik..insyallah tak pandang yang lain...

Rasa nak lebih cantik dan menarik tuk keyakinan diri demi kebahagiaan rumah tangga?
Tingkatkan keyakinan diri 150%

Gabungan herba-herba dan ramuan ini dapatkan montokkan dan anjalkan payudara dan punggung, ketatkan faraj, dan jadikan kulit lebih cantik, cerah, halus dan gebu 100% herba sahaja, halal dan suci 




No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas