Tuesday, May 28, 2013

5 Tips Kurangkan Risiko Kanser Payudara

Gara-gara takut dengan kanser payudara, angelina jolie yang baru berusia 37 tahun buang payudaranya tuk menguragnkan risiko kanser payudara, amacam? ada beran? Tak berani la saya....baik saya amalkan pemakanan yang sihat...cuba sedaya yang mampu ....

TEH HIJAU
Pelbagai petua boleh dimanfaatkan bagi memperolehi payudara yang cantik. Selain Omega 3, sayuran dan vitamin E, pengambilan teh hijau setiap hari juga mampu meminimumkan risiko menghidap kanser payudara. Jangan lupa selitkan teh hijau di dalam diet harian anda mulai hari ini!

PAKAI COLI YANG SESUAI
Pemilihan coli amat penting untuk menyokong dan membentuk struktur payudara. Pakailah mengikut kesesuaian aktiviti dan elakkan memakai coli lebih 12 jam sehari bagi mengekalkan keindahan payudara untuk jangka masa lebih lama.

JAUHI ALKOHOL DAN ROKOK
Umum mengetahui pengambilan alkohol dan rokok mengundang pelbagai penyakit. Fakta juga mengesahkan pengambilan alkohol dan rokok meningkatkan risiko kanser payudara. Ayuh hentikan pengambilan alkohol dan rokok untuk kekal sihat!

SENAMAN DAN KURANGKAN STRESS
Kajian epidemiologi menunjukkan senaman membantu mengurangkan risiko kanser payudara dan stress. Selain dapat membentuk payudara dengan cantik, ia juga membantu memejalkan saiz di samping melancarkan perjalanan darah di sekitar kawasan payudara.

Herba Pueraria Mirifica
Herba ini telah terbukti secara saintifik dapat memberikan kesuburan sel-sel payudara yang baru, langsung mengurangkan kehadiran sel-sel yang rosak akibat radiasi, makanan yang tidak sihat dan toksid. Jadi tak hairanlah banyak produk tuk besarkan dan montokkan payudara meletakkan herba pueraria mirifica dalam herba kemestian.


--------------------------------------------------------------------------------------------


Rasa nak lebih cantik dan menarik tuk keyakinan diri demi kebahagiaan rumah tangga?
Tingkatkan keyakinan diri 150%

Gabungan herba-herba dan ramuan ini dapatkan montokkan dan anjalkan payudara dan punggung, ketatkan faraj, dan jadikan kulit lebih cantik, cerah, halus dan gebu 100% herba sahaja, halal dan suci whatsup/line/wechat 018 263 7833 PM http://www.facebook.com/feredeapower

Thayaporn adalah pil herba yang paling popular di Thailand dan Malaysi tuk besarkan, montokkan payudara yang kedur agar kembali anjal

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

GR

PA

fbcs

nas