PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Disclaimer: Segala Info tidak ada bukti saintifik, silalah buat rujukan lebih.


Jika perlu untuk hubungi atau Credit/ Picture KLIK SINI

Wednesday, July 12, 2017

3 Cara Memutihkan Kulit Secara Semulajadi

Siapa yang tidak inginkan kulit yang putih.  Ada segelintir yang sanggup mengeluarkan perbelanjaan yang besar untuk tampak cantik tetapi ada juga yang menggunakan cara tersendiri dengan perbelanjaan yang sederhana. Antara caranya adalah:

Masker Beras Pulut
Anda hanya perlu gorengkan beras pulut sehingga kekuningan tanpa menggunakan minyak. Apabila sudah digoreng, kisarkan beras pulut tersebut sehingga menjadi serbuk. Kemudian, sapukan pada keseluruhan wajah serta tubuh anda.


Yogurt
Ia bukan saja berkhasiat untuk menguruskan badan, malah ia juga boleh digunakan untuk memutihkan kulit. Lumuran yogurt pada leher dan wajah dan dibiaran kering sebanyak tiga kali seminggu.

Air Beras
Berendam dalam air bilasan beras selama 15-20 minit setiap hari kerana air bilasan tersebut mampu memutih dan juga menghaluskan kulit kerana ia mempunyai pelbagai khasiat untuk kecantikan.

Mantapkan Payudara Dengan Pantas dan Selamat
Click https://islalisa.com/No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

GR

PA

fbcs

nas