PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Disclaimer: Segala Info tidak ada bukti saintifik, silalah buat rujukan lebih.


Jika perlu untuk hubungi atau Credit/ Picture KLIK SINI

Wednesday, May 24, 2017

3 Sebab Mengapa Lelaki Bujang Memilih Janda Sebagai Isteri

Ada sesetengah lelaki lebih gemar memilih janda untuk dijadikan suri hati. Kebanyakannya berpendapat golongan janda lebih berpengalaman dan juga bijak dalam menguruskan rumah tangga. Jom kita lihat mengapa lelaki memilih janda sebagai isteri!

Janda mempunyai pengalaman 
Golongan janda lebih berpengalaman dalam sesebuah hubungan. Mereka lebih matang dalam menangani apa jua masalah kerana belajar dari pengalaman yang lalu. Malah dalam hubungan batin pula, mereka mampu membuatkan seseorang lelaki itu lebih bahagia.Janda pendengar yang baik
Mereka mampu menjadi pendengar yang setia kerana mereka sudah biasa menjadi ketua keluarga. Oleh itu, kebanyakan lelaki berasa selesa dan mereka terasa lebih dihargai.

Janda selalu menurut kata
Perbezaan wanita bujang dan janda sangat berbeza. Ini kerana wanita bujang lebih bersikap memaksa dan inginkan kemahuan mereka dipenuhi. Manakala berlainan pula dengan janda kerana mereka sering memberi sokongan tidak kira apa jua yang dilakukan oleh suami mereka dan sangat memahami.

Bagi girls kat luar sana... Untuk lebih mujarab , Uolls kena lah pakai Korset tuk dapatkan bentuk badan yang kurus, ramping dan cantik dengan pantas dan selamat 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

GR

PA

fbcs

nas