Thursday, April 27, 2017

5 Sebab Senaman Di Rumah Lebih Baik

Walaupun kini ramai yang memilih gym untuk melakukan senaman, tidak salah juga bagi anda jika ingin melakukan senaman di rumah. Apakah sebab melakukan senaman di rumah lebih baik?

Boleh berjimat
Anda tidak perlu mengeluarkan modal untuk membeli pakaian bersenam, membayar keahlian gym dan juga tidak perlu mengeluarkan wang untuk petrol.
Tak perlu risau dengan kuman dan bakteria di gym
Anda mungkin terdedah kepada penyakit apabila terpaksa berkongsi peralatan gym dengan orang ramai dan suasana panas ketika berada di gym.

Jadikan senaman sebagai aktiviti sekeluarga
Sudah pasti seronok apabila dapat melakukan aktiviti bersenam bersama-sama ahli keluarga yang lain di mana ia dapat mengeratkan hubungan anda sekeluarga.


Perubahan cuaca
Anda tidak perlu risau tentang perubahan cuaca yang berlaku di luar rumah anda sama ada hujan mahupun panas.

Tidak perlu ikut tetapan jadual di gym
Anda boleh melakukan senaman tidak kira masa dan kesibukan jadual harian anda bukanlah lagi satu alasan.

Oleh yang demikian, anda boleh memotivasikan diri anda bermula daripada sekarang!

Pemakaian sport bra mampu berikan semangat, feel dan keselesaan yang berganda pada mereka yang aktif bersukan. Cubalah Islalisa Sport Bra. Dah ramai yang cuba, memang akan pilih sport bra untuk pakaian harian mereka. Selesa, sakit tengok dan sakit belakang pun hilang. Pilihalah sport bra pilihan anda.

No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas