Thursday, April 13, 2017

3 Sebab Mengapa Perlu Kahwin Lambat


Kadangkala orang yang berkahwin lambat ni mempunyai alasan yang tersendiri. Cuma mungkin ia tidak dapat dilihat dengan mata kasar. Apa yang menyebabkan wanita sebegini lambat menamatkan zaman bujang? Jom, baca!Soal Jodoh
Perkara sebegini sememangnya berada di luar jangkaan kita. Kita tidak boleh tahu bila Allah akan pertemukan kita dengan insan yang sesuai. Ia sama juga seperti rezeki.


Menanti
Zaman sekarang kalau wanita yang sudah kukuh dari pelbagai segi memang sukar untuk lelaki dekati. Oleh itu wanita sebegini lebih suka jika lelaki yang mencari mereka dan bukan sebaliknya.


Tidak Suka Buang Masa
Apabila usia semakin meningkat, wanita sebegini tidak suka membuang masa berkawan terlalu lama. Mereka akan cepat bertukar pasangan jika tiada keserasian.

Jangan lupa jaga body, agar cantik, slim dan ramping. Pastikan anda tampak cantik di hari bahagia anda dengan Islalisa Corset!!!No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas