Friday, March 31, 2017

3 Jenis Gaya Fesyen Kasut Sukan Wanita

Pemilihan kasut sukan yang betul dan tepat adalah keputusan terbaik. Oleh itu, anda harus peka tentang perkara ini. Jom ikuti 3 jenis gaya fesyen kasut sukan wanita.

Kasut sporty istimewa PUMA Basket yang dihembus dengan ciri-ciri feminin yang bukan sahaja versatile malah bersifat anggun dalam ranggi.


Adidas CrazyCool merupakan kasut yang mempunyai beberapa pilihan warna iaitu putih, hitam, merah jambu. Ia amat selesa dan fleksibel ini memudahkan kaki bernafas kerana dilengkapi dengan sistem pengudaraan 360 darjah.

Nike ‘Breathe Collection’ membuat semula dua daripada kasut ikonik Nike — kasut klasik Nike Air Max dan Nike Roshe Run berubah menjadi kasut ‘ultra-bernafas’ dan juga ringan.

Jom kita bersenam. Pemakaian sport bra mampu berikan semangat, feel dan keselesaan yang berganda pada mereka yang aktif bersenam. Cubalah Islalisa Sport Bra. Dah ramai yang cuba, memang akan pilih sport bra untuk pakaian harian mereka. Selesa, sakit tengok dan sakit belakang pun hilang. Pilihalah sport bra pilihan anda.


No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas