PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Disclaimer: Segala Info tidak ada bukti saintifik, silalah buat rujukan lebih.


Jika perlu untuk hubungi atau Credit/ Picture KLIK SINI

Thursday, January 26, 2017

Tampar Wajah 50 Kali, Rahsia Kulit Cantik Wanita Korea!


Tidak dapat dinafikan kulit wanita Korea antara yang tercantik. Memang cemburu melihat kulit wajah mereka yang lembut, putih dan bebas cela.
Walaupun wanita Korea terkenal dengan pembedahan plastik, namun ia hanya untuk mendapatkan wajah yang cantik je. Ia tidak membuatkan kulit nampak cantik.


Apa rahsia kulit mereka cantik dan bersih? Baru-baru ini rahsia kulit cantik wanita Korea terbongkar.

Rahsia untuk mendapatkan wajah cantik adalah dengan menampar wajah sebanyak 50 kali dengan tujuan untuk melancarkan aliran darah.

Ini antara teknik paling popular di Korea. Mereka sanggup menahan rasa sakit sakit. Aliran darah yang lancar dan baik akan menjadi tona warna pada kulit menjadi lebih sekata dan cantik.Mesti ramai yang tak sanggup melakukannya. Tampak wajah sekali dua mungkin tiada masalah, tapi untuk 50 kali ianya memang menyakitkan.


Tapi kalau nak tahu, semakin kuat tamparan, kulit wajah akan jadi lebih cantik!

Jadi you all cubalah jaga badan dan mantapkan payudara you alls agar nampak lebih seksi you... klik feredeabeauty.blogspot.my untuk mantapkan payudara you alls dengan cara yang selamat dan berkesan.


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

GR

PA

fbcs

nas