Saturday, December 10, 2016

Lawak Orang Asli Dan Polis πŸ˜‚πŸ˜‚

Lawak Orang Asli Dan Polis πŸ˜‚πŸ˜‚

Suatu hari seorang polis yang sedang meronda kawasan ternampak seorang orang asli yang sangat keletihan memanggilnya. Dia pun terus menyapa orang asli itu
orang asli : selamat pagi tuan
polis : selamat pagi, apa hal
orang asli : saya nak buat repot tuan
polis : Pasal apa tu
orang asli : kawan saya di baham harimau
polis : pukul berapa
orang asli : dia tak pukul, terkam
polis : habis?
orang asli : tak habis, tinggal kepala

Polis: macam ni setahun pun aku konfius... )(&*^(*^)(*&
Orang asli: bukan tuan baru saja tadi kena terkam
Polis: *&^%*&^%&^%(*&%*(
πŸ˜‚πŸ˜‚

No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas