Thursday, December 8, 2016

Kisah Lawak Rahsia Awet Muda

Kisah Lawak Rahsia Awet Muda :)


Seorang gadis muda ternampak seorang lelaki tua sedang hisap rokok duduk berehat di atas tangga rumah kampong. Walaupun wajah lelaki itu Nampak tua, tapi tubuhnya masih lagi tegap dan kulitnya tak banyak nampak kedut seperti lelaki tua dia nampak.
Teruja nak tahu rahsia awet muda, gadis tu pun menghampiri lelaki tua tu :)
“Pakcik, saya tengok muka pakcik nampak tua tapi badan tegap tak banyak kedut-kedut, boleh la share pakai produk apa tu?”
“Tak de rahsia apa pun… memang dah ramai orang tanya pasal ni, Cuma abang rokok sehari 3 bungkus, banyak minum air gas, hari-hari makan fast food, kadang-kadang tak makan langsung, just rokok je.” :)
“Yeke? Konfius saya, boleh tahu umur pakcik ni berapa?”
Sambil tersengeh menampakkan giginya yang kuning dan rongak, “abang baru dua puluh lima”
^&%&^&^*&((__ "Tak pe la dek, akak ni dah masuk 30"

No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas