Wednesday, November 23, 2016

6 Tip Pikat Lelaki Kaya




Perempuan dan harta tak dapat dipisahkan. Even ustazah pun pilih ustaz yang ada kerja taraf tinggi. So semua perempuan akan mudah tergoda dengan harta. Sebab kita ada 9 nafsu. Laki lain la ... nafsu nak beli rumah, kete, handbag, baju anak, semuanya tentang harta dan anak menjadi keutamaan pada wanita. Sebab itu kita diciptakan dengan 9 nafsu ni sebab kita akan menjaga anak kalaulah kita tak ada nafsu sudah tentu anak pun tak ada baju, tak ada harapan. 

Oklah...

Saya nak share sikit info yang saya dapat, kalau nak kaya tak ada cara lain adalah dengan 


1) Buat bisnes
Anda boleh kerja keras pergi oversea, kerja jadi jururawat di Arab Saudi atau ke Singapore jadi tukang masak atau waitress, yes memang dapat gaji yang lumayan tapi .... berapa lama anda boleh simpan kekayaan itu? Lambat laun tenaga anda hilang, dah semakin tua dan tak boleh lagi kerja macam masa muda. Jadi buat bisnes adalah jalan yang paling terbaik untuk anda kaya raya...

Eh! betul ke? Napa aku tak kaya pun? 

Sebab cepat sangat mengalah dan kurang fokus...

Bukankah nabi dah pesan, orang yang bersabar itu adalah orang yang berjaya. 

9/10 kekayaan adalah dengan berniaga. 

Ah! susah la nak niaga sebab mesti kena tipu sana sini, kena berkorban dan usaha keras ... tak larat dan tak ada masa nak buat bisnes lagi dah... ada cara lain tak? 

2. Kahwin dengan orang kaya/jutawan..nanti duk kat rumah goyang kaki je.


Jalan ini banyak sangat persaingan di kalangan wanita, siapa yang tak nak lelaki kaya, ramai yang offer diri pun ada. Nak cuba jalan yang pertama itu amatlah sukar kecuali pada orang yang bersabar, kalau kahwin saja kan senang...kan....

Jadi pada anda yang pilih jalan ni, hati-hati anda bakal dikecewakan beberapa kali sehingga anda mungkin give up atau anda mungkin benar-benar bertuah. 

Saya boleh kongsikan beberapa tips nak pikat lelaki kaya...

1) Cubalah berlagak macam banyak duit, lelaki yang kaya selalunya akan pilih di kalangan perempuan yang ada taste dan berduit juga...

2) Cuba lepak di golf club, jadi pramugari business class, jadi seorang casher di restoran yang mahal, kerja hotel 5 star bahagian customer servis, kerja di butik bertaraf dunia macam LV ke ... mestilah selalu jumpa dengan orang kaya...

Kalau setakat nak lepak rumah, kerja ofis berangan nak kaya...mana dapat beb! Berangan jelah... Kenalah ada usaha dan tindakan cari kat mana mereka lepak..untung-untug dapat satu..dah boleh goyang kaki kan...

3) Orang yang bisnes dan kaya ni suka pada wanita yang ada pendirian sendiri dan peka pada isu semasa. Contohnya pasal currency exchange, pasal ekonomi dan peluang perniagaan.
So you all, kalau nak dapat laki kaya, kenalah tahu dan selalu peka dengan isu terkini dan ekonomi. Kalau asyek baca novel aja... pastu berangan nak jumpa laki kaya.. tak ada harapan la nampaknya.

4) Orang yang laki kaya suka pada wanita yang ada class, tak cantik tapi pandai bergaya dan menarik. So you all kenalah pandai bergaya dengan berfesyen dan tonjolkan sikit la barang-barang branded yang you all ada.

5) Pandai jaga penampilan dan pandai menghias diri. 90% ;elaki kaya akan suka pada wanita yang pandai jaga diri dan body of coz la nak yang ramping. Sebab you all akan ikut dia pergi banyak function kan... Kalau debab-debab ni pun diorang suka tapi kenalah pandai bergaya tau...Pinggang tu kasi ramping sikit pakailah korset, Jangan tunjukkan perut you all yang buncit tu.. memanglah nafsu boleh jatuh menjunam. hehehe

6) You all kenalah pandai bawa kereta dan pandai berdikari. Citerlah you all ada buat bisnes kecillan guna online dan pandai dalam bab IT ni, hahahaha walaupun macam hampeh !!
Kenalah pandai berlakon babe...


Satu lagi saya nak nasihat, ramai perempuan terpedaya dengan gaya lelaki kaya di profile facebook. Jangan beb...orang kaya tak akan tayang dia seorang yang kaya. Dia kalau boleh tak nak perempuan kejar dia sebab duit. Tapi kalau dia dah betul minat dan ada perasaan pada korang, dia mesti tunjukkan dia tu hebat, ada kereta mewah dan belagak la ...
Masa tu apa lagi...terima aja la .... haha

Kalau ada orang yang korang nampak profile picture berlagak kaya, ada kereta mewah la macam-macam lagi...itu semua tipu!

Sekali lagi nak remind, sebab ramai sangat perempuan yang dah terpedaya,
Jangan pecaya dengan status profile facebook ok!
Noktah!

So you all, kalau nak pegi dating tu pastikan pakai CORSET ok!
Walaupun debab dan berisi bila pakai korset you all akan nampak lebih anggung, ramping dan seksi
Tertarik dan menarik. Nak makan pun boleh kontrol.
Konfiden you all meningkat 500% chances you all tuk pikat laki yang loaded ini lebih cerah. 



Try Islalisa Corset Click islalisacorset.com

No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas