Wednesday, November 23, 2016

101 Koleksi Baju Pengantin 2016



Oh! my wedding dress. Nak pakai dress yang macam mana tu? tak kan la nak pakai dress yang outdated plak? Dah tempah khemah, hantaran mahal, kad kahwin, persiapan giler grand. tapi bila orang datang, baju kahwin tak cantik. Mestilah orang rasa alahai... pengantin tak cantik.
So you apa yang paling penting adalah pengantin perempuan. Lelaki ok saja, asalkan matching dengan design baju pengantin perempuan.
Kali ini admin akan share gambar terkini dari perkahwinan 2015-2016
Trending you allz. Pakai dress moden yang bercirikan tradisional. 


Ok admin kasi tau sekali lagi moden + tradisional jadi apa tu????? 
Mestilah TOP babe...  lain dari lain. 
Jangan pilih dress yang terlalu nampak macam cliche ... so europe... atau so melayu ... 
Jadikab dress anda nampak lain dari lain. Baru lah orang nak share kat facebook, insta. bagai... barulah you all punya wedding nampak viral dan heppi... sebagai kenangan glamour raja sehari. 




































OKlah pilihlah yang sesuai dengan citarasa you all. Selesa tak payah lah cakap. Sebab pakai sehari saja. Kita bukan nak pakai untuke selesa tapi untuk bergaya dan nampak cantik. You all kalau nak selesa, tak payah la pakai gaun ni, nampak macam susah. tau...tapi cantik umpama bidadari... 
Sekali saja dalam seumur hidup, pasti nak tangkap gambar banyak-banyak nak bayar photografi ribu2, kalau dress tak cantik buang masa je la ... so please choose something yang different ok...

So paling penting please please please please
pakai korset you all. Kalau nampak perut buncit, memanglah spoil la dress. 
Pakai dress cantik mana pun kalau perut buncit, lemak nampak terbonjol confirm sapa-sapa tengok pun rasa  mual aja... 
So pakai korset tau, yang kahwin kali ke dua atau ke 3 tu memang lah lagi di galakkan sebab badan you all dan kena servis. 

Try Islalisa Corset. Pasti nampak menarika cantik dan tertarik  click 

No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas