Wednesday, November 23, 2016

101 Gaya Skirt Labuh Muslimah


Hello awak semua...suka tak pakai skirts? You all mesti ada yang tak suka sebab nampak macam feminin kan... tapi kalau bergaya dengan betul boleh nampak casual, macho dan trending. 
Tengok tu macam gaya terkini digayakan dengan jaket kulit pergh... nampak macam macho babe...
Skirt yang kembang labuh semestinya flexible nak berlari pun boleh dear...
Apa yang best bila pergi toilet, tak perlu nak buka zip bagai... just angkat kain aja...
Duduk pun rasa selesa...
Sebab tu lah skirt labuh tetap menjadi pilihan walaupun di negara eropah. Diorang memang suka pakai...kaki yang berlobang, yang berbekas kudis bagai, betis yang besar pun orang tak tahu kan..nampak camtik aja...especially kalau pinggang tu ramping ...pergh...tertarik debabooooooom



Kalau susah sangat nak cari matching skirt beli aja yang warna hitam, comfirm semua color masuk.

Warna grey pun boleh masuk semua color, especially pakai dengan jeans blouse.

Polkadot,.nak pakai jangan pula pakai blouse yang berpolkadot juga, cari yang plain gitew


Pilih la carilah yang sesuai, silap pilih orang gelakkkan pulak hahahahahahahaha

fesyen blouse putih, boleh masuk semua color skirts, satu je masalahnya jarang....tapi pandai-pandailah cover 



Kalau awak tak suka feminin jangan pilih skirt satin yang kembang, giler feminin macam nak pergi dinner dengan someone jer...

 Ini gaya yang casual, cantikkna... nak pergi dinner pun cantik, nak keluar shopping pun sesuai gitwe





Fesyen ni sesuai tuk mereka yang bekerjaya dan nak buat presentation, pastikan warna adalah hitam, akan akan lebih nampak bernilai....$$$$$$$ ramai boleh kasi duit kat anda kerana warna ini adalah serious babe. Serious business, businesss talk, money talk...no love talk...Deal!!!


Fesyen skirt ala bunga-bunga ni jangalah pula bawa ke pejabat ye, nanti orang ingat awak ni tak serious, tak ada sapa nak dengar pendapat awak, dan awak susah nak naik pangkat nanti... pergi jalan-jalan sudah...


Love casual dengan jaket jeans, memang ler cantik sangat...















Ok kesimpulannya, nampak perut leper slim, ramping, pakai apa pun nampak anggun, selim gitew, terutama pakai skirts, SO apa lagi you all

Pakai lah corset atau girdles agar korang nampak lagi slim, ramping, nak pakai belt pun cantik menarik kebabooommmmmmmmmm

No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas