Tuesday, November 1, 2016

101 Fesyen Tudung Pengantin


Oh! My tudung... Fesyen mana yang sesuai dengan bentuk muka sayang?????
Tapi tak nak nampak macam biasa sangat... Sayang nak nampak berbeza dari orang lain. Kalau sayang tak nampak beza, nanti akan tenggelam dengan kawan-kawan sayang yang datang masa kenduri nanti. Diorang dah pakat nak pakai cantik-cantik masa wedding kita..."
So.. I confuse la darling.. nak fesyen yang mana? warna apa yang sesuai.. Nanti kita kan nak buat photoshoot banyak-banyak.. nak simpan dalam album yang mahal nak share kat IG dan FB. Tak cantik mesti ada orang kutuk kan...
"Ayang.. dont worry what people say...apa yang penting you adalah insan yang paling cantik di mata i...""

Tapi... I nak dapatkan tudung ni... tolonglah la darling pilihkan...

Oklah... you pick the best 3

























Hopefully dapatlah bantu para bakal pengantin sekalian dalam pemilihan tudung yang sesuai pada masa perkahwinan nanti. Jangan risau sangat pasal bentuk muka. Sebab masa korang kahwin mesti mak andam dah make up. Pipi yang tembab boleh nampak runcing. Mata yang sepet boleh nampak lebih besar dan menggoda you...


Selamat mencuba. Paling penting jangan lupa pakai corset. Kalau perut nampak dah tak cantik, orang mengata plak... so please la pakai hokey....
Click sini islalisacorset.com

No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas