Saturday, September 24, 2016

25 Design Baju Raya Budak Perempuan Bakal Meletops 2017


Tema baju kanak-kanak perempuan pada musim raya memang satu persediaan yang best sangat. Sapa-sapa saja akan suka tengok budak perempuan pakai baju tradisional, model yang cute sedondon dengan mak dia. Siapa yang pandang, pasti mencuri perhatian orang ramai...
Kalau bab puji tu dah boleh kembang bontot! tau.. hari-hari setiap raya akan ada orang puji you all... Okalah kan..pujian yang bagus boleh meningkatkan keyakinan diri dan memberikan self esteem dan feeling yang best masa hari raya. Wow! you all patut rasa apa yang diorang rasa bila orang puji anak kita comel...rasaya.. macam diawangan.. la....kita pun akan terpalit sekali. 
Husband pun bertambah sayang you....
Jadi persediaan untuk membuat rekaan pakaian baju kanak-kanak perempuan kenalah bersedia dari awal tau...



Ini fesyen peplum. Kalau boleh warna biarlah yang terang-terang, elakkan warna yang dull macam ni


Warna gold dan tudung yang lilit riben ni.. sedondon dengan ibu pasi mencuit hati orang ramai...
Cute la anak awak.... comel sangat!!! tau




Pastikan anak awak pakai aksesori rambut sepadan, matching color dengan baju. Berkebaya pun cantik tau.

Kalau ada dua beradik perempuan pastikan warna nya matching. 


Pakai dress cam ni pun cantk, pastikan ada aksesori pada kepala dan lilit pinggang riben. Pasti nampak cantik dan menawan.


Kain kembang ala princess tema hijau..sesuai sangat...


Elakkan baju jubah dress yang sama macam orang dewasa. Pastikan ada elemen kanak-kanak pada dress. 

I














Ok pastikan awak ambil semua tips yang diberikan ya... semoga raya nanti akan jadi satu memori yang paling indah buat you all... semua..
Para ibu nak cantik secantik anak-anak yang cute mute ni...
Pastikan you all pakai corset tau. Baru nampak cantik pakai baju peplum dan dress. Malu kan.. nampak perut buncit. 

No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas