Thursday, July 30, 2015

Cara Bangun Awal PagiRamai di kalangan gen y sekarang mengalami masalah nak bangun pagi pergi sekolah, kolej dan kerja. Sebab sekarang ada banyak gangguan bukan saja TV, malah smart phone. Yes, smart phone, whatsapp, facebook, wechat, instagram dan yang paling berbisa games. Ini boleh buatkan orang tak boleh nak tidur sebab rasa teruja dan seronok. 

Tapi ... kalau anda ada matlamat untuk buat sesuatu berkenaan dengan elemen smart phone anda, tak mengapa lah anda sampai tak tidur malam. Bagaimana pula pada orang yang makan gaji, dan hidup dengan bekerja dengan orang lain. Mestilah nak kena bangun awal supaya tak lamat pergi ke tempat kerja. 

Jadi saya nak share sikit tips pada anda yang liat nak bangun pagi. 

1) Tidur awal

2) Rancang nak buat breakfast yang sedap.
Anda boleh merancang nak buat breask fast macam pan cakes, hot dogs, burger, potatoes patties, sandwiches, dan bermacam lagi. Ini boleh buatkan anda terjaga sendiri sebab ada matlamat nak bangun awal pagi.

3) Tidur dalam keadaan yang gelap
Yes, janga buka lampu, tidur dalam keadaan yang gelap gelita boleh buatkan tidur anda lebih berkualiti dan bila anda bangun, badan anda terasa lebih segar dan bermaya. 

4) Minum air sebelum tidur

5) Pastikan tilam, bantal anda selesa

6) Matikan Power off handphone anda

7) Letak jam loceng atas meja, jauh dari tempat tidur. 

8) Planning yang agenda penting yang anda hendak lakukan besok. 


Selamat mencuba. 
Jika ada nak tampil lebih berkeyakinan di depan suami, agar dia sentiasa memuji anda, mantapkkan payudara anda agar nampak lebih seksi dan menggoda. 
No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas