Saturday, March 21, 2015

Senarai Jutawan 2015


Hari ni saya nak kongsi senarai billionaire pada tahun 2015. Masa kian berlalu dengan pantasnya. Saya tengok orang yang berada di No 1, tu dari masa dia muda sehingga sekarang dah nampak banyak kedutan di wajah pun sama juga orang nya...
Apakah rahsia nya dia kekal menjadi champion dalam produk digital.
Walaupun persiangan semakin sengit dalam industri ni, dia masih lagi tetap berada di tangga ke atas sekali. 


Pernah juga terfikir, adakah antara sebab utamanya produk barang digital yang dia buat? 
Tapi ada ramai orang kat luar sana yang pakar dalam programming tapi sehingga ke tua berada pada tahap yang sama. 

Jadi sebenarnya personaliti orang itu...
Kalau personaliti dia bagus, diri dia tu bagus, kasi barang apa pun jadi billionaire. Kebetulan barang yang dekat dengan dia pada waktu itu adalah produk digital. Cuba dia berada dalam produk kain, saya rasa dia akan tetap jadi billionaire juga.



Saya pun nak share sikit kalau ada yang berminat, moga-moga bertambah la orang islam yang menjadi billionaire...



Nak tampil bergaya dan menawan klik 






No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas