Sunday, March 22, 2015

Lelaki Plastik Jiwa Besar


Rasa kagum dengan lelaki yang berjiwa besar sejak dari kecil, sekarang berumur 26 tahun punyai perniagaan sendiri dalam membaiki komputer dan barang elektronik.
Dia digelar ‘lelaki plastik’ kerana memiliki kebolehan istimewa memusingkan tangan kanannya 360 darjah disebabkan masalah tulang rapuh dihidapinya sejak kecil.
Namun, di sebalik fizikal terbantut itu, Anas Aizuddin Shuib, 26, sebenarnya seorang yang berjiwa besar dan lebih gemar berdikari dalam melakukan urusan sehariannya.
Malah, selain sokongan dari segi moral dan mental, keluarganya turut menyediakan perabot dan peralatan khas bersaiz kecil bagi memudahkan pergerakan dan urusan seharian dilakukannya.
Semoga dia tabah mengharungi segala masalah dalam kehidupan.
Kita yang normal sepatutnya lebih bersyukur dan menghargai segala kesempurnaan anggota badan dengan berikan yang terbaik dalam hidup. 

Saya nak tahu ada tak dikalangan sini yang nak save bajet? 
Beli blouse, jubah dress yang harga murah dan berkualiti tinggi? 
Jom klik SINI

No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas