Friday, December 12, 2014

Wanita Bermisai Cara Buang Bulu

Muka Cute Tapi Banyak Bulu?
Bulu Kaki Dah Macam Kaki Lelaki?
Bulu Kasar dan Lebat 
Tak Seksi Lansung, Buat Sakit Mata Aja Pandang




Bayangkan sekiranya anda memiliki rambut atau bulu roma terlalu lebat di kawasan yang tidak sepatutnya terutama di atas bibir yang menampakkan seperti misai, pada ketiak dan kaki?



Nak tahu Cara yang Selamat?



"Kebanyakan pakar estetik tidak menggalakkan kaedah mencukur atau menggunakan lilin pada bulu roma. Ini kerana apabila bulu terkena pisau cukur, ia akan tumbuh lebih lebat dan kasar.


Kaedah yang paling selamat, dan mengalakkan pertumbuhan bulu yang halus adalah kaedah WAXING ini adalah kerana ia dapat mencabut bulu roma dengan pantas sehingga anda tidak dapat merasai sedikit kesakitan. Sebenarnya  Tak Sakit pun! Minyak wax adalah dari tumbuhan semulajadi yang tidak merbahaya pada kulit, mudah ditanggalkan dengan basuhan dan sapuan minyak atau losyen biasa. 

Memperkenalkan 

Power Hot Wax


Power Hot Wax, adalah cara yang semi-permanent cara untuk membuang bulu roma dari akar bulu roma, berbanding dengan cukur, hanya memotong di permukaan kulit. Ia nya memang sudah terbukti berkesan di seluruh dunia untuk teknik buang bulu yang paling efektif.  Setelah buat waxing ada bulu baru akan tumbuh semua dengan bulu roma yang baru jauh lebih halus dan lembut dalam jangka masa 3-7 minggu. Bergantung kepada jenis keturunan. Kalau jenis yang banyak bulu, memanglah cepat beb...Kalau keturunan macam asia chinese, dalam 6 minggu, baru buat waxing semula. Jangan terkejut, ada yang sampai berbulan-bulan bulu dah tak tumbuh semula. Semuannya bergantung kepada genetik. 




Terus terang selapas wax terdapat kulit kemerahan, tapi hanya sebentar saja, dalam masa beberapa minit,bintik merah kesan cabutan bulu akan hilang serta merta. Besok bila anda bangun tidur, pergh...terasa licinnya kaki, paha, wajah pun nampak bersih saja. 

Ada juga dijual di pasaran cold wax, dicadangkan jangalah guna cold wax ni, sebab ianya lebih sakit berbanding dengan hot wax. Cold wax seperti macam strip veet, atau gunakan wax tampa panaskan wax itu terlebih dahulu. Bila anda menarik bulu roma, terasa seperti ZAPP!!! mak ai sakitnya.

Kelebihan wax yang panas, adalah suhunya saja, dengan adanya pemanas, wax itu dapat dipanaskan, jangan pula terlalu panas beb! rasa suam-suam suku sudah.....
Suhu yang suam-suam suku ini dapat bertindak menyerapkan khasiat wax dari Honey, dan menarik bulu lebih cepat pantas dan kurang rasa sakit, senang citer...memang tak sakit. 
 Formali dari khasiat Honey, dapat menarik bulu roma walaupun sependek 1.1mm Tapi cold wax tidak dapat menarik bulu roma pendek. 

Kelebihan yang ada pada hot wax ini dan green tea extract ini dapat menarik bulu roma dan membasmi kuman yang bakal masuk pada liang bulu roma yang kosong, membuatkan ianya lebih sesuai untuk buang bulu di area yang sulit di kemaluan, bibir dan bawah ketiak. 


Masukkan wax ke dalam bekas yang disediakan dan sambungkan ke soket elektrik tuk bagi wax itu cair selama 20 min. Kemudian tarik dan sapukan pada mana2 bahagian yang anda ingin buang bulu arah berlawanan bulu anda tumbuh.



Gunakan pad putih yang disedikan dan tarik secepat mungkin. Anda tidak akan merasa sakit malah lebih rasa licin dan berpuas hati dengan result. Bulu roma yang baru akan tumbuh lebih halus dan lebih lambat dari bulu yang rosak akibat guna shaver dan pencukur.


KAKI "NYAH" PUN NAMPAK FEMININ SEKARANG...
Power Hot Wax kaedah hilang bulu roma paling selamat, mudah berkesan sehingga kulit licin dan gebu
=========================================
MENGAPA PERLU CUBA POWER HOT WAX ?
=========================================
► Pemanas wax plug in
► Wax dari green honey dan rose
► Dapat memanaskan wax dalam masa 10 min saja
► mudah di bawa ke mana saja
Nak tau lagi ? ianya juga..
► Hot wax cepat meresap dalam liang roma 
► lebih pantas bulu roma ditanggalkan
► Tampa kesakitan

Kelebihan Honey Wax
►Melembabkan kulit
►Membantu pembentukan kolagen dan hilangkan parut
►Anti inflamasi dan anti bakteria
========================
MINAT NAK CUBA TAK ?
========================
✔ HARGA Tapi, hari ni kami berikan..
==============================================
APA FAEDAH YANG BAKAL ANDA PEROLEHI KELAK ?
==============================================
► Melembutkan kulit
► Bulu roma tumbuh lebih lambat 6 minggu
► Kulit jadi licin habis!
=============================================





Testimoni
Terima kasih keran kenalkan saya dengan mesin ni, saya punyai keturuan berbulu lebat, setiap seminggu saya kena cukut bulu roma, bulu roma yang tumbuh lepas wax macam halus saja.... - nani

Dulu setiap seminggu, sekarang tunggu 2 minggu baru wax, tak tahu la berapa lama nak abis minyak wax yang you bagi banyak...tq ye...(ps jangan bagi tahu nama sebenar tau)
Miss Anonymous

Sebenarnya beb, aku dah banyak kehabisan masa dan duit tuk buang bulu roma di kedai spa, sekarang ni, aku just guna set yang ko bagi ni saja, senang aku boleh buat sendiri kat rumah 
- Marlina

Yunk, dah terima wax, terima kasih ye, best la, guna wax ni tak sakit, macam strip cold wax yang biasa.... thank yunk, I dah la banyak bulu kat bibir malu you....(jangan bagi nama dan no i sebenar tau) Annoymous

Adakah Anda Sudah Bersedia?
Pikat Orang Yang Dicintai?



E Book Ini Anda Akan Dapat Pelajari

* Cara Menambat Nafsu Suami
*Cara Puaskan Nafsu Suami
* Cara Besarkan Payudara Teknik Urutan Suami Isteri
* Cara Berkesan Kurangkan Marah Suami Isteri

No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas