Thursday, December 25, 2014

Kempeskan Perut Yang Boroi Dengan teknik gegaran




Adakah anda punyai masalah banyak kumpulan lemak di bahagian perut? 
Adakah anda punyai masalah untuk fitting baju sebab gemuk di perut?
Adakah anda punyai masalah sembelit? 

Yes! ada jalan penyelesaian. Dah puas bersenam lemak masih lagi bertepek di bahagian perut. Almaklumlah kalau dah beranak pinak, pasti banyak lemak-lemak yang melekat. Jadi apa kata gunakan abstronics. 


Jangam jadikan alasan bahawa usia remaja atau muda bukan masa yang sesuai untuk menitikberatkan soal kecantikan diri dan kesihatan dalaman badan.

Seharusnya sebaik sahaja menginjak usia berkenaan anda sudah mula memikirkan apakah kaedah kecantikan atau rawatan yang mampu membuatkan anda kekal menawan.

"Benar, inilah masa terbaik buat remaja atau wanita muda mementingkan aspek kecantikan dan kesihatan tubuh badan. Tidak elok sesudah lanjut usia baru nak melakukan sesuatu.

"Namun aspek kecantikan yang dimaksudkan bukan sahaja dari segi padanan busana atau solekan tebal. Sebaliknya melakukan proses menghaluskan kulit badan dan wajah," jelas Pengarah Urusan Jamu Mak Dara Sdn.Bhd., Syed Muhammad Gadaffi Syed Ali.

Dalam pada itu, beliau turut mengulas sikap remaja yang obses untuk langsing, namun kerap merungut gara-gara mengalami masalah perut buncit.

Gegaran Abstronics dapat memecahkan lemak, umpama anda bersenam selama 2 jam bahagian perut. Jadi perut anda akan terasa tegang dan kempes. Gegaran juga dapat melancarkan peredaran darah dan melawaskan pembuangan najis. 









Mudahnya bersenam, sambil gaduh-gaduh, manja-manja bergurau dengan suami dan duduk-duduk relax saja pun boleh pecah lemak di perut. Kan mudah! Jadi tak ada alasan perut boroi dan sakit hati tengok orang lain pakai dress perut slim. 

Testimoni abstronic
Nak tahu harga sebenar?
Berminat sms/whatsapp 6018 263 7833




Testimoni


Manja 019 369 xxxx
Salam, terima kasih memperkenalkan Abstronik, dulu memang perut ni boroi aja sebab dah banyak kali beranak keluar masuk tapi sekarang ni dah lega rasanya, nak buang air besar pun senang, makanan senang lawas, jadinya tak sempat nak jadi lemak...heheheh....

Dahlia 016 369 36xx
Senang guna alat ni, lipat baju, tengok tv, jaga anak pun boleh exercise kempeskan perut, memang terus teranglah suri rumah pun tak ada masa nak senam...alahai..mesin ni cepat aja jadikan pinggang ku ramping macam sebelum kahwin you 

Kamsiah 011 345 xxxx
Dah beli macam-macam alat tapi tak guna sangat, barang ni kecil aja tapi praktikal, mudah guna dan boleh buat kerja sambil senam, aku ni memang la duduk depan PC saja masa sempat nak senam...sekarang ni dah rasa ramping balik pinggang aku...thanks

Anda Punyai Masalah Paha Besar? Nak Buang Lemak Di Paha Dengan Pantas?
klik Gambar


Berminat sms/whatsapp 6018 263 7833







No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas