PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Disclaimer: Segala Info tidak ada bukti saintifik, silalah buat rujukan lebih.


Jika perlu untuk hubungi atau Credit/ Picture KLIK SINI

Friday, December 26, 2014

Bahaya Toksin dan 3 Tanda Badan Anda Banyak Toksin
Anda ada masalah lemah, mengantuk, cepat penat?
Hati-Hati Badan adan mungkin banyak toksin


Buat apa hendak simpan toksin dalam badan.

Apa itu Toksin?Toksin adalah bahan buangan beracun dalam tubuh kita.

Toksin bukan saja menghancurkan fungsi-fungsi pencernaan kita secara normal, tetapi juga dapat mengikuti peredaran darah ke bahagian-bahagian ...
organ tubuh kita, lalu merosakkan system sirkulasi (pembuluh-pembuluh darah), organ-organ penyaring (system hati dan ginjal), dan organ-organ pengeluaran (system gastrousus).

Sakit adalah kegagalan tubuh manusia menyingkirkan bahan buangan. Contohnya Lendir/mucus, serta toksin yang menghalangi fungsi-fungsi normal tubuh manusia.

Fakta daripada pelbagai kes penyakit mendapati bahawa hampir 90% punca penyakit adalah disebabkan oleh toksin. Di dalam sistem fisiologi tubuh, apabila seseorang itu sakit, badan sedang berusaha untuk menyingkirkan sisa-sisa buangan, mukus dan toksin yang menghalang fungsi tubuh.Toksin yang berada di dalam saluran darah akan di bawa ke pelbagai bahagian organ dan merosakkannya.


Apa yang terjadi apabila toksin berlebihan berkumpul dalam badan?Toksin yang berkumpul dalam badan boleh mengakibatkan tubuh berasa letih dan lemah. Mereka juga akan mudah dihidapi penyakit.

Bagaimana toksin terjadi?-Amalan memakan makanan segera, berlemak, zat pengawet, perisa tambahan, pewarna tiruan dalam makanan dan minuman.
-Radiasi daripada alatan elektronik seperti komputer, telefon bimbit dan televisyen.
-Merokok
-Memakan buah-buahan atau sayuran yang diawet dengan bahan kimia
-Memakan daging merah yang diawet atau disejuk beku.

Tanda-tanda seseorang banyak toksin-
1) Seseorang yang mempunyai toksin berlebihan dalam badan akan berasa letih tanpa sebarang sebab, susah bangun tidur dan bahagian keliling mata gelap.
2) -Bahagian-bahagian tertentu di permukaan kulit seperti di bahagian bawah lengan, celah paha dan sebagainya juga akan kelihatan gelap daripada warna asal kulit(mari checkup sekarang!..huhuhuhu)

3) Banyak angin, alahan, inflamasi pada sendi, sinus, berat badan meningkat, kehadiran selulit, masalah jerawat dan banyak lagi. Semua ini adalah tanda-tanda bahawa tubuh perlu menjalani proses nyah toksin bagi membersihkan ruang yang tersumbat.

Ada caranya nak buang toksin dalam badan
1)Senaman –Dengan senaman Toksin akan keluar melalui perkumuhan (peluh)

2) Refleksologi – Sebahagian dr toksin tak dapat dikeluarkan dari badan dan akn mendap dibahagian kaki. so disini pentingnya refleksologi kerana menurut perubatan Cina, kaki adalah umpama jantung kedua dengan mempunyai lebih 60 titik akupuntur. Melalui titik-titik ini, toksin akan disedut keluar.

4)Berpuasa - Nabi Muhammad SAW bersabda “Sumber dari segala penyakit adalah perut, perut adalah gudang penyakit dan berpuasa itu adalah ubat” (H.R. Muslim)

Tapi jangan ambil sebab nak buang toksin berpuasa saja, tak mencukupi anda perlu amalkan kesemuannya bukan pilih salah satu ye...

Lastly kalau nak buang toksin dengan pantas boleh gunakan detoks kaki di perbuat dari cuka buluh. Cuka buluh ini memang terbukti berkesan untuk membuang toksin dalam badan.

Ini adalah pembuangan toksin secara manual menggunakan cuka buluh. Cuka buluh terbukti secara saintifik membuang toksin dalam badan melalui point-point dalam di bawah kaki. Kalau dah lama berminggu-minggu tak keluar peluh bahaya wei!. Cubalah buang guna detok cuka buluh.

 Nak cuba? Boleh
Binoki Food Patch Detox ini adalah produk terbaru yang sihat dari alam semula jadi untuk membuang toksin badan yang berbahaya. Sebagai organ penting dalam badan manusia, kaki juga dikenali sebagai "jantung kedua". Ia juga merupakan titik utama toksin badan. Toksin yang terkumpul lama di dalam badan akan menyekat peredaran biasa darah, menghasilkan banyak penyakit yang sangat mempengaruhi kesihatan manusia. Ini cara yang sangat baik untuk mengekalkan kesihatan.                            

Ciri-ciri:

  1.     Membuang toksin
  2.     Melancarkan peredaran darah dan meningkatkan metabolisma
  3.     Mengaktifkan sel-sel, meningkatkan fungsi organ-organ penting
  4.     Melegakan keletihan kaki
  5.     Menggalakkan tidur
  6.     Mudah dan senang untuk digunakan
  7.     100% mineral semulajadi


Spesifikasi:

    Saiz:                6 x 8 cm
    Bahan-bahan:  Cuka buluh

Berminat nak beli ? nak tahu harga berapa?
Boleh terus whatspp/sms 6018 263 7833
RM15 saja

atau boleh terus ke
klik http://www.feredeapower.com

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

GR

PA

fbcs

nas