PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Disclaimer: Segala Info tidak ada bukti saintifik, silalah buat rujukan lebih.


Jika perlu untuk hubungi atau Credit/ Picture KLIK SINI

Friday, December 26, 2014

2 Trick Pakai Blouse Agar Nampak Elegan dan SlimCasual Stripe 30403
Blouse yang casual memang kita akan selalu pakai, casual lebih kepada keselesaan, jadi pilih lah kain yang lebih selesa. Casual blouse atau shirt juga tak payah nak gosok, sebab kita tak banyak masa nak keluar rumah dengan mengosok baju, Hatta hanya nak pergi kedai sebelah. 

Jadi permintaan untuk blouse casual sentiasa ada, tak kan nak pakai dress pula kalau nak keluar dating dengan suami atau kekasih. Apa kes, dia mesti pakai baju T-shirt dan jean, kita pula nak pakai dress, memang lah tak sepadan kan...Apa pun yang penting kita pandai memilih tempat dan pakaian yang sesuai dengan kita dan menutup aurat.  Ada banyak tip untuk memilih blouse shirt yang casual.
1) Pilih pakaian yang stripe menegak sekirannya anda seorang yang berisi. Ini akan menampakkan anda seorang yang lebih kurus dari biasa. Kalau anda jenis kurus dan ramping, tak kira pakai apa pun nampak cantik. 
2) Sekirananya andak ingin nampak lebih kurus dan slim, jangan pilih warna yang terang. Mestilah akan nampak lemak-lemak yang berlapis di perut anda. Pilih warna yang gelap. Pembalikan cahaya akan menutup sesetengah bahagian badan dan memberikan anda persepsi lebih kurus di mata orang.


Berminat klik saja gambar 

Casual 30384

Casual Stripe Lace Blouse 30401

Stripe Blouse 30407

Dot 30387

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

GR

PA

fbcs

nas