Sunday, August 3, 2014

Wanita Palestine Mahu Lahirkan Lebih Ramai Pejuang


Kuala Lumpur: Wanita Palestin terkenal dengan kecekalan mereka mengharungi hidup dalam keadaan sukar, malah turut berebut-rebut berkahwin dengan pejuang Palestin, termasuk yang cacat anggota badan seperti kudung, semata-mata mahu melahirkan zuriat pejuang berkenaan, seterusnya meramaikan lagi pejuang Islam bagi menentang rejim Zionis pada masa depan.

Pengarah Media Aman Palestin Berhad Anas Abdul Wahab berkata, perjuangan menentang rejim Zionis adalah satu kemuliaan dan kerana itu wanita Palestin sanggup berkahwin dengan pejuang cacat.


“Bukan setakat mahu melahirkan zuriat pejuang, malah bagi wanita Palestin, adalah satu kemuliaan buat mereka jika dapat berkahwin dengan pejuang Palestin walaupun suami mereka cacat.

“Golongan ini mahukan pahala jihad dan ia melebihi semua kesenangan serta kemewahan dunia. Kerana itu mereka sanggup berkahwin dengan pejuang Palestin yang cacat.


“Wanita ini yakin perkahwinan dengan pejuang pasti akan melahirkan pejuang lain yang menjadi benteng membela kedaulatan Islam serta penduduk Palestin daripada kezaliman rejim Zionis,” katanya.

Semoga Islam akan kembali gemilang denga kelahiran generasi yang bakal mengegarkan dunia

Dapatkan Update Tips Kecantikan, Fesyen dan Kesihatan
Tak ada masa nak keluar rumah shopping?
Jubah, Blouse, Shawl, Handbag
Jom Terjah

No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas