Saturday, October 12, 2013

Ribut di Arafah

GEORGE TOWN – Keluarga jemaah haji di Malaysia tidak perlu bimbang dengan kejadian ribut di Arafah kelmarin yang mencederakan tujuh jemaah kerana ia perkara biasa menjelang wukuf.
Pengerusi Lembaga Tabung Haji (TH), Datuk Abdul Azeez Abdul Rahim berkata, perubahan cuaca tersebut juga tidak menghalang para jemaah menyempurnakan ibadah mereka.
“Ahli keluarga jemaah tidak perlu risau kerana sudah menjadi kebiasaan hujan di Arafah malah jemaah haji menunaikan solat hajat agar diturunkan hujan ekoran cuaca panas di sana.
“Pihak Tabung Haji sentiasa memastikan keselamatan semua jemaah kita,” katanya ketika ditemui di Sungai Tiram, Bayan Lepas dekat sini semalam. - kosmo
-------------------------------------------
Marilah kita semua doakan semoga mereka semua selamat pergi dan pulang dan mendapat haji mabrur diterima Allah amin...

teringat filem di bawah lindungan kaabah yang memang best, kisah cinta suci antara dua darjat dipetik dari hasil karya Hamka seorang ulamak yang hebat.

Hot and Cold Hammer
Ingin Miliki Wajah Yang Runcing? Risau Dengan Wajah Yang Tembam?
Alat wajib salon ni, anda bisa miliki di rumah anda
Kesan Sebarang Bentuk Ketumbuhan di Payudara Anda
Rasa Konfiden Tampa Ketumbuhan di Payudara, Kesan dan Cegah dari AwalNo comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas