Monday, October 7, 2013

Mengimbas Barang Dahulu Dan Sekarang


Dulu masa kecil-kecil masih lagi ingat dengan receptor TV ni, sekarang pun masih lagi ramai guna...terutama nak dapatkan stesen TV singapore, astro dah ada tak tertengok pun channel2 singapore tu...


Dulu, selalu nampak arwah bapa saya bawa disket camni, siap ada tempat letak bekas dan banyak sangat....sekarang dah ada lebih kecik dari tu


Walaupun sekarang ada brush bateri ni, aku pernah ada sekali jer...frust sebab cepat sangat kena tukar bateri, pastu tak boleh kena air...sangat nanti rosak...
sekarang guna yang old fashion yang lama lebih efektif dan praktikal


Walaupun dah ada ice creame maker, tapi tak pernah rasa nak beli mesin ni..sebab kalau nak ais krim beli je kat kedai lebih murah dan cepat. Mesin ais krim yang lama masih lagi digunakan di supermarket untuk menarik pelanggan. Kan masih lagi digunakan...


Buku-buku tebal camni, memanglah dah lama aku tak beli, sekarang ni zaman e book, tak lama lagi makin banyak buku-buku yang ditukarkan dalam bentuk digital. 

OKlah itu saja catatan saya, harap dapat terhibur dan mengimbas kenangan lama yang bahagia


Montokkan, Anjalkan dan payudara yang kendur, jatuh dan kecil. Anda pasti tampil menawan di hadapan suami anda. Percuma gel mirifica yang gel sapuan luaran extrak herba pueraria mirifica, ginseng dan africana yang terbukti berkesan. 







No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas