Monday, August 19, 2013

Tips Untuk Naikkan Ransangan Isteri Lemah Lemah Syahwat




Rahsia Ketatkan Vagina dalam 3 min


TONGKAT AJIMAT MADURA ASLI 
Jamu Madura Asli Khas Untuk Wanita 



Jamu ''TONGKAT AJIMAT MADURA'' (Indonesia) ini dibuat dari bahan-bahan kayu dan tumbuh-tumbuhan yang terpilih dan ia hanya didapati dalam hutan belukar di Kepulauan Madura, Indonesia. 



Jamu ini dibuat berdasarkan ramuan rahsia yang telah diwariskan dari zaman purbakala dan ia hanya diketahui oleh wanita Madura yang terkenal dalam memelihara keindahan tubuhnya serta memikat kasih sayang suaminya. 



*Ingat!!! 

Jamu ini dikhaskan bagi wanita(shj) untuk dipakai BUKAN untuk dimakan.. 


Khasiat utama jamu ini untuk mendatangkan manfaat berikut: 

1. Memberi kemesraan yang luar biasa dalam perhubungan suami isteri. 
2. Menyembuhkan penyakit darah putih (Piktay) serta menghilangkan bau busuk dalam rahim yang sangat menjijikkan bagi sang suami. 
3. Melenyapkan rasa gatal-gatal dalam rahim sehingga menyebabkan wanita merasa tidak selesa dan tenteram. 
4. Mengeringkan rahim dari air lendir yang berlebihan supaya menjadi kering dan ketat sehingga menimbulkan kenikmatan yang tidak terhingga dalam perhubungan di antara sepasang kelamin. 


Cara memakainya: 



Ambil jamu ini seluruhnya, masukkan dengan perlahan-lahan ke dalam kemaluan (rahim), tinggalkan selama 1 atau 2 minit. Kemudian cabut dan cuci dengan bersih jamu ini dan disimpan untuk digunakan di lain masa. Untuk menggunakan bagi manfaat no. 4, Pakai jamu ini kira-kira 30minit atau 1 jam sebelum bersetubuh... 





Baca Testimoni Web KedaiDewasa (2 Mac 2009)



mula2 sy pakai saya tak bersama suami lepas tuh...kira saya cuba dulu kali pertama...



saya insert pada faraj yg dah dibersihkan...dan biar selama 2 minit (ada web blogspot yg saya tgk dia suh 10 minit at least...tp bila saya refer indon nyer web dia kata jgn lebih 2 minit...so sy folo yg indon tu punya), dari situ saya dah rasa ketat dan kayu tuh macam serap dan sempitkan liang faraj...lepas 2 minit saya cabut perlahan2 dan kat sini saya dah mula rasa perit sbb liang dah sempit...bila keluarkan sy nampak ujung tuh ada sedikit keputihan...rasa perit dan ketat sungguh ketara...



dan mlm tuh saya repeat lagi utk tujuan bersama suami  about 2 hours before the intercourse...

perit dan ketat sgt2 macam malam pertama...suami sy pon pelik...maaf sensor sikit...masa enjut best sbb grip dia kuat dan ketat dan rasa clitoris saya berdenyut dan senang klimaks...dan yg paling best lepas terpancut dalam rasa berdenyut2 dan kemut dgn sendirinya...


seroiusly saya tak pernah rasa camni punya best plus perit...kesat ...melainkan masa mlm pertama dan awal2 kawin dulu jer..sbb masa tuh saya masih dara dan takde lahirkan anak lagi...saya sekarang adalah ibu kpd 2 org anak...  selalunya kalau sex intercourse rasa hambar dan takde apa2...



thanks TAM...saya akan rekemen pada kawan2...kalau abg cik nak buat testimoni ker pd komen saya nih please hide my identity yer..kalau nak buat testimoni la...tgh bulan ni saya balik dan saya akan contact abang cik ...



sekian komen ikhlas dari saya 





Begitulah komentar tentang Tongkat Madura....harga pun berpatutan....

Ok per...cuba...tak rugi...mana tahu dapat bantu selesaikan masalah rumah tangga kita....


Berminat SMS/Whatsup/Line/We Chat (MADURA) ke 018 263 7833  - Arahan pembayaran seterusnya akan diberikan.



Nak dapat tip lagi boleh klik http://www.facebook.com/feredeapower



Persediaan Sebelum Bersama Suami


Sapukan Lotion yang Wangi ini di tepi faraj anda...dan rasai kehebatan nikmat seks. kawasan yang disapu akan mampu lebih menguncup(grip). Manakala aroma herba  yang digunakan akan bertindak menghilangkan bau yang tidak menyenagkan kepada bau yang lebih memberahikan.ia juga mampu menanggalkan sel-sel kulit mati dan menjadikan kulit terasa licin selepas menggunakannya.
Manjakani yang terkandung dalam losyen juga mampu merapatkan lapisan-lapisan tisu vagina dan pada masa yang sama, memulihkan kelembutan dan meremajakan saraf-saraf dalam faraj, oleh itu aktiviti seksual lebih menyeronokkan.


Waktu guna

Langkah 1 :
Isteri disyorkan menggunakan Losyen Kamar Sutra 1 atau ½ jam sebelum  bersama. Losyen akan meresap masuk ke permukaan kulit serta bertindak merawat sel-sel kulit supaya lebih aktif. Hasilnya keseluruhan kawasan yang disapu akan mampu lebih menguncup(grip). Manakala aroma herba  yang digunakan akan bertindak menghilangkan bau yang tidak menyenagkan kepada bau yang lebih memberahikan

Langkah 2 :
Ketika hendak bersama sapukan lagi sekali Losyen kamar Sutera di keseluruhan faraj. Ianya bertujuan menambah aura kegahirahan dan kelekitan yang akan memberangsangkan anda dan suami.
Nota : Losyen Kamar Sutera ini diformulasi khas supaya  tidak merbahaya jika termakan.

 
CARA PENGGUNAAN
 Sapu  losyen Kamar Sutra ke bahagian tepi faraj seperti gambar rajah. Tujuan sapuan adalah untuk mengecutkan pintu faraj dan agar ia melekit diantara pintu faraj. Sebaiknya lumur pada keseluruhan faraj. Selain itu ia juga mampu menanggalkan sel-sel kulit mati di sekitar faraj mahupun di kulit dan jika ia disapukan di kawasan yang berkenaan, kulit akan bertambah licin.
Nota : Anda boleh menguji keberkesanan losyen ini dengan cara berikut, Sapukan  losyen ini di kawasan kulit yang kasar atau berkedut , setelah 2 jam( kering) basuh dan lap hingga kering. Anda akan dapati kawasan sapuan kulit tadi menjadi licin bersih( kurang kedut). Ini membuktikan losyen Kamar Sutra ini mampu meremajakan sel-sel kulit anda.

KELEBIHAN
Selain ia dapat mengecutkan /grip pada bahagian pintu faraj, ia juga mampu menanggalkan sel-sel kulit mati dan menjadikan kulit terasa licin selepas menggunakannya.
Manjakani yang terkandung dalam losyen juga mampu merapatkan lapisan-lapisan tisu vagina dan pada masa yang sama, memulihkan kelembutan dan meremajakan saraf-saraf dalam faraj, oleh itu aktiviti seksual lebih menyeronokkan.


Berminat SMS/Whatsup/Line/We Chat (KAMASUTERA) ke 018 263 7833  - Arahan pembayaran seterusnya akan diberikan.



Ada rasa lemah tenaga batin? Tak ada mood dan lambat teransang?
Main sebulan sekali atau kurang? Cubalah minum kopi nanduk

Untuk mereka yang ada masalah kesihatan, lemah tenaga batin
1) : 1 sachet Kopi Nanduk Arabica pada waktu pagi dan petang setiap hari sehingga pulih.

Cubalah kopi Nanduk formula dari kopi arabica, susu kambing, madu, herba ubi jaga dan tongkat ali hitam baik naikkan nafsu isteri


 Kopi Nanduk Arabica diperbuat dari biji kopi Arabica, dipilih kerana rasa aroma yang hebat serta dipanggang sederhana untuk mengekalkan kelembutan rasa kopi ketika minum. Digabung bersama pelbagai herba hebat seperti Ubi Jaga Gunung (Dedawai Besi), Akar Membara Merah, Rancang Tembaga dan Tongkat Ali.

Herba teras dalam kopi ini adalah TONGKAT ALI HITAM. Herba ini secara tradisi adalah untuk menguatkan tenaga batin lelaki. Herba TONGKAT ALI HITAM ini berfungsi untuk menambahkan kesuburan khas untuk lelaki dan wanita dewasa. Ia mampu meningkatkan kekuatan tubuh badan manusia ke tahap optima serta menjadi amalan turun temurun orang asli di negeri Perak dan Pahang. Herba tongkat ali hitam agak sukar untuk dijumpai serta harganya yang mahal.

Berminat SMS/Whatsup/line/wechat (Madura) ke 018 263 7833 or SMS 013 308 4906 - Arahan pembayaran seterusnya akan diberikan dengan SMS

Testimoni

Sebelum ni, rasa tak ada mood je nak main, tak macam masa mula-mula kahwin...sekarang dah beranak balik kerja pun penat, dah tak ada rangsangan dah... laki bila tengok aku penat dia pun malas...aku pun sama... lebih syok tidur dari main bersama suami. Tapi aku takut gak laki aku main belakang aku, jadi aku try la kopi yang ko rekomen ni... memang mula2 tak ada lepas sejam lebih... pergh...aku rasa nak terkam aja laki aku tu... penis aku pun cepat je berair ... tak cam sebelum ni.. korang try la... -mun July 2013
 
 
 
Perbezaan Peredaran Darah Dengan Kopi Nanduk
Sistem Peredaran Darah Manusia
 


Kopi Nanduk adalah minuman berkhasiat yang dirumus khas dengan gabungan beberapa herba hebat yang kaya dengan khasiat dan tenaga. Ianya membantu melancarkan peredaran darah dan meningkatkan stamina. Malah ia juga mampu menguatkan otot badan anda. Dengan rasa hebat aroma kopi, tanpa kesan sampingan kopi biasa, pastinya akan menceriakan hidup anda.
Gabungan 9 herba hebat yang terdiri daripada susu kambing, susu kelapa, guarana, madu, tongkat ali, ashwagandha, saw palmetto, tribulus terrestis serta kopi menjanjikan satu khasiat unik untuk kesihatan tubuh badan manusia. Hasil gabungan 9 herba ini mampu melengkapkan nutrien harian yang diperlukan oleh badan anda. Kini ditambah dengan Herba Rancang Tembaga dan Ubi Jaga Gunung (Ubi Dedawai Besi), meningkatkan lagi kekuatan Kopi Nanduk.

Kopi selama ini dianggap sebagai minuman untuk menambah tenaga dan menyegarkan orang mengantuk. Benarkah kopi sehebat itu?. Kandungan utama kopi ialah kafein, ianya berfungsi sebagai perangsang susunan saraf otak, sistem pernafasan serta sistem pembuluh darah dan jantung. Sebab itu, tidak hairanlah setiap pengambilan kopi dalam kehidupan seharian, tubuh kita akan menjadi segar, daya pemikiran lebih cepat dan tidak mudah mengantuk.

 Kandungan Kopi Nanduk 
Kopi Arabica
Antara khasiat meminum kopi :-


Mengembangkan salur darah.
   Kerana itulah minum kopi dapat menghilangkan mengantuk. Apabila salur darah mengembang, lebih banyak darah (beserta oksigen) yang dapat dihantar ke bahagian badan antaranya otak. Ia juga akan dapat menghalang pengumpulan toksik di dalam otak. Menghidu bau kopi sudah cukup menyegarkan.
   
Meningkatkan daya denyutan jantung dan nadi.
   Darah akan bergerak lebih lancar dan keupayaan bekerja akan meningkat.

Menjadikan usus lebih aktif.
   Ini akan membantu tubuh menyerap nutrien dengan lebih baik dan dapat mengurangkan kemungkinan sembelit.
 
Merangsang kelenjar perut untuk membebaskan lebih banyak bahan penghadaman.

   Ini baik bagi membantu penghadaman makanan yang lebih sempurna lebih-lebih lagi makanan yang tidak dikunyah secara sempurna.

 Kandungan Kopi Nanduk 
 Susu Kambing
Antara khasiat meminum Susu Kambing :-

Susu kambing merupakan khasiat terpenting dalam proses pembentukan dan pertumbuhan jaringan tubuh manusia. Kandungan protein dalam susu kambing adalah hampir sama dengan susu ibu dan melebihi daripada dalam susu lembu. Susu kambing tidak mengandungi jenis protein (alpha-casein protein % beta-casein protein) yang menyebabkan alahan seperti yang terdapat dalam susu lembu. Protein yang terdapat dalam susu kambing mengandungi 22 asid amino termasuk 8 jenis asid amino yang penting untuk perkembangan sel otak dan sistem saraf.

Amat penting dalam pembentukan sel darah penawar racun (detoksifikasi-bahan kimia berbahaya yang masuk ke dalam tubuh serta membina protein & enzim (otot, sendi, organ & pundi yang diperbuat daripada protein).

Gabungan kalsium & fosforus = Calciumphosphate, suatu komponen penting membentuk struktur dan kekuatan tulang serta beberapa fungsi tubuh yang lain. Kandungan kalsium & fosforus dalam susu kambing adalah hampir sama dengan susu ibu dan melebihi daripada dalam susu lembu.

Kepentingan kalsium untuk beberapa fungsi yang lain :-
Menurunkan tekanan darah.
 Mengawal degupan jantung.
Menyingkirkan toksin dalam kolon.
Membolehkan penggumpalan darah.
Membolehkan saraf berfungsi dengan baik.
Boleh mengurangkan kejadian kanser kolon.
Memperbaiki ketegangan dan tidur yang selesa.
Menstabilkan dan menyelenggara membran sel.
Mengeluarkan dan mengaktifkan banyak hormon.
Mengekalkan ketampanan otot dan mengawal pengucupan.
Membantu mencegah penyakit gusi dan keretakan akibat tekanan.


Kelebihan Madu
Berbagai kelebihan madu sebagai makanan berzat tinggi sudah diketahui sejak zaman Mesir maupun Yunani kuno. Dalam zaman Mesir kuno, larutan madu bukan sahaja dijadikan sebagai sumber makanan, tetapi juga dijadikan sebagai pengawet yang luar biasa : samada sebagai pengawet daging binatang buruan, sehingga kepada fungsi dalam mumifikasi jenazah yang bertahan ribuan tahun.
Ia mudah dan cepat diassimilasikan oleh badan.
Ia mampu menenangkan badan dan akal fikiran.
Ia membekalkan tenaga yang diperlukan dengan cepat.
Ia tidak mengganggu selaput dinding sistem penghadaman.
Ia mempunyai kesan 'laxative yang tabie (melawaskan pembuangan air besar).
Ia dapat membantu memulihkan tenaga ahli sukan yang keletihan dengan cepat.

Kelebihan Tongkat Ali Putih
harga pasaran tongkat ali putih

 Meningkatkan libido (nafsu dan keinginan).
   Meningkatkan tenaga dan stamina.
Membersihkan buah pinggang.
   Merawat masalah Prostate.
Melancarkan peredaran darah dalam badan.
Meningkatkan pengeluaran sperma (lelaki).
Mengatasi masalah arthritis.
Kandungan eurycomalactone dalam tongkat ali dapat mencegah dan melawan kanser.


Kelebihan Ubi Jaga


Smilax myosotiflora atau 'Ubi Jaga' (UJ) telah digunakan secara tradisional oleh orang asli dan Melayu sebagai makan tambahan untuk ransangan seks.
Ubi Jaga adalah tumbuhan merayap yang tumbuh didalam hutan tropika di Asia Tenggara. Ianya dipercayai boleh membantu pengedaran darah yang sempurna. Secara tradisional ianya digunakan sebagai ubat herbal tradisional untuk menguatkan tenaga lelaki, sebagai tonik untuk menambahkan metabolisma badan.

1-Membantu menambahkan keinginan seks,
2-Menambahkan sesitiviti,
3-Menguatkan kekerasan dan membolehkan lelaki pelbagai umur untuk menikmati seks yang lebih kerap dan lebih lama.

-------------

Persediaan Sebelum Bersama Suami


Sapukan Lotion yang Wangi ini di tepi faraj anda...dan rasai kehebatan nikmat seks. kawasan yang disapu akan mampu lebih menguncup(grip). Manakala aroma herba  yang digunakan akan bertindak menghilangkan bau yang tidak menyenagkan kepada bau yang lebih memberahikan.ia juga mampu menanggalkan sel-sel kulit mati dan menjadikan kulit terasa licin selepas menggunakannya.
Manjakani yang terkandung dalam losyen juga mampu merapatkan lapisan-lapisan tisu vagina dan pada masa yang sama, memulihkan kelembutan dan meremajakan saraf-saraf dalam faraj, oleh itu aktiviti seksual lebih menyeronokkan.


Waktu guna

Langkah 1 :
Isteri disyorkan menggunakan Losyen Kamar Sutra 1 atau ½ jam sebelum  bersama. Losyen akan meresap masuk ke permukaan kulit serta bertindak merawat sel-sel kulit supaya lebih aktif. Hasilnya keseluruhan kawasan yang disapu akan mampu lebih menguncup(grip). Manakala aroma herba  yang digunakan akan bertindak menghilangkan bau yang tidak menyenagkan kepada bau yang lebih memberahikan

Langkah 2 :
Ketika hendak bersama sapukan lagi sekali Losyen kamar Sutera di keseluruhan faraj. Ianya bertujuan menambah aura kegahirahan dan kelekitan yang akan memberangsangkan anda dan suami.
Nota : Losyen Kamar Sutera ini diformulasi khas supaya  tidak merbahaya jika termakan.

 
CARA PENGGUNAAN
 Sapu  losyen Kamar Sutra ke bahagian tepi faraj seperti gambar rajah. Tujuan sapuan adalah untuk mengecutkan pintu faraj dan agar ia melekit diantara pintu faraj. Sebaiknya lumur pada keseluruhan faraj. Selain itu ia juga mampu menanggalkan sel-sel kulit mati di sekitar faraj mahupun di kulit dan jika ia disapukan di kawasan yang berkenaan, kulit akan bertambah licin.
Nota : Anda boleh menguji keberkesanan losyen ini dengan cara berikut, Sapukan  losyen ini di kawasan kulit yang kasar atau berkedut , setelah 2 jam( kering) basuh dan lap hingga kering. Anda akan dapati kawasan sapuan kulit tadi menjadi licin bersih( kurang kedut). Ini membuktikan losyen Kamar Sutra ini mampu meremajakan sel-sel kulit anda.

KELEBIHAN
Selain ia dapat mengecutkan /grip pada bahagian pintu faraj, ia juga mampu menanggalkan sel-sel kulit mati dan menjadikan kulit terasa licin selepas menggunakannya.
Manjakani yang terkandung dalam losyen juga mampu merapatkan lapisan-lapisan tisu vagina dan pada masa yang sama, memulihkan kelembutan dan meremajakan saraf-saraf dalam faraj, oleh itu aktiviti seksual lebih menyeronokkan.

Testimoni
Aku ni dan 3 tahun kahwin kurang sangat buat main ngan laki aku, rasa kering jer.. tu yang malas tu...pastu tak ada keinginan sangat...laki aku pun sama....
tapi bila aku terasa keininginan aku cepat minum kopi ini dan sblum main aku sapukan losyen kamasutra, memang cepat je teransang, laki aku pun suka sebab aku layan dia baik punya!!! - mun, July2013




Berminat whatsup/line/wechat 018 263 7833 or sms 013 308 4906

No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas