Thursday, August 15, 2013

6 Foto Gunung Warna Warni Keajaiban Dunia

 Berikut adalah foto Keindahan Gunung Berwarna Pelangi Yang Unik. Gunung warna-warni seperti pelangi ini terbentang indah di wilayah barat daya dan tenggara China. Landskap menakjubkan ini disebut Gunung Danxia, hasil fenomena geologi yang dijangka bermula terbentuk sejak 24 juta tahun lalu - zaman Cretaceous.


Warna-warni di Danxia kini menjadi popular di internet , setiap posting dari orang yang pernah berkunjung ke tempat ini dianggap keajaiban dunia . Memang cukup sukar percaya melihat alam yang boleh seindah ini, seolah-olah lukisan impresionis  Si Pencipta. Jom kita nikmati saja foto-foto berikut.
sungguh indah ciptaan Allah...manusia biasa tidak akan mampu buat seperti mana yang Allah buat walaupun dengan seekor lalat. Terima kasih Allah atas keindahan ini
----------------------------

Rasai Kuasa Tenaga Warna

Photon Utrasonic
Hot and Cold Facial Steamer
Photon Ultrasonic Alat Kecantikan Wajah Terkini dan Terlaris Di Jepun, Mengebukan, Memutihkan dan Membunuh jerawat dan Mengurangkan Kedutan dengan pantas dan alat wap sejuk panas memecahkan partikel air ke tahap ion yang paling kecil. 
Whatsup/Line/Wechat/SMS 018 263 7833 or SMS 013 308 4906 
-------------------------------------------------------------Tawaran Hebat
Blouse, Dress dan Kurung Moden
Lagi Banyak koleksi d http://sinarjahitan.blogspot.com
Whatsup/Line/Wechat/SMS 018 263 7833 or SMS 013 308 4906 


----------------------------
Rasa Susah Nak Buat Sendiri? Tak ada Masa?
Khidmat Catering, Cake, Coklat and Biskut Raya Home Delivery Area Klang Valley, Kuala Lumpur, Shah Alam, Puchong, Petaling Jaya, Sg Buluh
Whatsup/Line/Wechat/SMS 018 263 7833 or sms 013 308 4906

No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas