Sunday, July 15, 2012

Kapal Tersangkut di Atas Gaung Bukit

Pernah alami pengalaman pelayaran naik Cruise mewah? Bagi yang tidak pernah, jangan risau kerana di Korea Selatan anda boleh rasainya. Baiklah, Sun Cruise Hotel merupakan satu tarikan pelancong Korea direka dan dibina seperti sebuah cruise cuma yang berbeza ialah cruise ini tidak bergerak. Unikkan. Sun Cruise Hotel kelihatan seperti sebuah kapal yang terdampar di atas tebing oleh ombak gergasi, mempunyai struktur yang amat besar dan sebenarnya telah dibina pada tahun 2002 khas untuk pelancong yang tidak mempunyai wang atau masa untuk sertai pelayaran sebenar. Sun Cruise Hotel adalah salah satu tarikan pelancong yang paling popular di Korea Selatan.

Bilik-bilik di Sun Cruise Resort dan Yacht yang terletak di Jeongdongjin ini bermula daripada 80,000 Won Korea Selatan ($ 71) satu malam. Menarik bukan, jadi bila pergi ke Korea Selatan singgah sini okay…

sun-cruise-hotel3
sun-cruise-hotel
sun-cruise-hotel2
---------------------

Penaja Atikel

Montokkan, Anjalkan dan payudara yang kendur, jatuh dan kecil. Anda pasti tampil menawan di hadapan suami anda. Percuma gel mirifica yang gel sapuan luaran extrak herba pueraria mirifica, ginseng dan africana yang terbukti berkesan. 
Dapatkan info yang lebih http://bit.ly/13rpYha


PM Sekarang! 
sms/whatsup/line/wechat 018 263 7833 /sms 013 308 4906
 PM Feredea Power Sekarang! klik http://www.facebook.com/feredeapower

No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas