Tuesday, June 4, 2013

Doa Supaya Tidak Sombong Dan Lembutkan Hati Suami dan Anak




Tajaan



TONGKAT AJIMAT MADURA ASLI 
Jamu Madura Asli Khas Untuk Wanita 


Jamu ''TONGKAT AJIMAT MADURA'' (Indonesia) ini dibuat dari bahan-bahan kayu dan tumbuh-tumbuhan yang terpilih dan ia hanya didapati dalam hutan belukar di Kepulauan Madura, Indonesia. 

Jamu ini dibuat berdasarkan ramuan rahsia yang telah diwariskan dari zaman purbakala dan ia hanya diketahui oleh wanita Madura yang terkenal dalam memelihara keindahan tubuhnya serta memikat kasih sayang suaminya. 

*Ingat!!! 
Jamu ini dikhaskan bagi wanita(shj) untuk dipakai BUKAN untuk dimakan.. 

Khasiat utama jamu ini untuk mendatangkan manfaat berikut: 
1. Memberi kemesraan yang luar biasa dalam perhubungan suami isteri. 
2. Menyembuhkan penyakit darah putih (Piktay) serta menghilangkan bau busuk dalam rahim yang sangat menjijikkan bagi sang suami. 
3. Melenyapkan rasa gatal-gatal dalam rahim sehingga menyebabkan wanita merasa tidak selesa dan tenteram. 
4. Mengeringkan rahim dari air lendir yang berlebihan supaya menjadi kering dan ketat sehingga menimbulkan kenikmatan yang tidak terhingga dalam perhubungan di antara sepasang kelamin. 

Cara memakainya: 

Ambil jamu ini seluruhnya, masukkan dengan perlahan-lahan ke dalam kemaluan (rahim), tinggalkan selama 1 atau 2 minit. Kemudian cabut dan cuci dengan bersih jamu ini dan disimpan untuk digunakan di lain masa. Untuk menggunakan bagi manfaat no. 4, Pakai jamu ini kira-kira 30minit atau 1 jam sebelum bersetubuh... 



Baca Testimoni Web KedaiDewasa (2 Mac 2009)

mula2 sy pakai saya tak bersama suami lepas tuh...kira saya cuba dulu kali pertama...

saya insert pada faraj yg dah dibersihkan...dan biar selama 2 minit (ada web blogspot yg saya tgk dia suh 10 minit at least...tp bila saya refer indon nyer web dia kata jgn lebih 2 minit...so sy folo yg indon tu punya), dari situ saya dah rasa ketat dan kayu tuh macam serap dan sempitkan liang faraj...lepas 2 minit saya cabut perlahan2 dan kat sini saya dah mula rasa perit sbb liang dah sempit...bila keluarkan sy nampak ujung tuh ada sedikit keputihan...rasa perit dan ketat sungguh ketara...

dan mlm tuh saya repeat lagi utk tujuan bersama suami  about 2 hours before the intercourse...
perit dan ketat sgt2 macam malam pertama...suami sy pon pelik...maaf sensor sikit...masa enjut best sbb grip dia kuat dan ketat dan rasa clitoris saya berdenyut dan senang klimaks...dan yg paling best lepas terpancut dalam rasa berdenyut2 dan kemut dgn sendirinya...

seroiusly saya tak pernah rasa camni punya best plus perit...kesat ...melainkan masa mlm pertama dan awal2 kawin dulu jer..sbb masa tuh saya masih dara dan takde lahirkan anak lagi...saya sekarang adalah ibu kpd 2 org anak...  selalunya kalau sex intercourse rasa hambar dan takde apa2...

thanks TAM...saya akan rekemen pada kawan2...kalau abg cik nak buat testimoni ker pd komen saya nih please hide my identity yer..kalau nak buat testimoni la...tgh bulan ni saya balik dan saya akan contact abang cik ...

sekian komen ikhlas dari saya 



Begitulah komentar tentang Tongkat Madura....harga pun berpatutan....
Ok per...cuba...tak rugi...mana tahu dapat bantu selesaikan masalah rumah tangga kita....

Berminat SMS (MADURA) ke 018 263 7833  - Arahan pembayaran seterusnya akan diberikan dengan SMS

Nak dapat tip lagi boleh klik http://www.facebook.com/feredeapower

No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas