Sunday, June 30, 2013

Remaja Perempuan Taksub Rupa Anak Patung

article-2349538-1A884E8B000005DC-615_634x454
Ramai gadis berkeinginan dilihat seperti anak patung kegemaran mereka. Katie Lawrence dari Camberwell, London tidak ketingalan. Gadis berusia 20 tahun itu menjalani kehidupan seharian seperti anak patung manusia, menghabiskan tiga jam sehari mendapatkan penampilan sempurna seperti anak patung.
Dia sentiasa berpakaian skirt kembang dan menggunakan mekap krayon serta mengaku amat taksub dilihat seperti anak patung. Pelajar seni itu sanggup menghabiskan berjam-jam mengkaji budaya Jepun dan permainan video untuk mendapat ilham bagi penampilan dirinya.
Bercakap mengenai hobi peliknya, Katie berkata: “Apabila berjalan dengan penampilan seperti ini, orang akan menoleh dua kali ke arah saya. Ada yang meminta bergambar bersama.
article-2349538-1A885192000005DC-229_634x900
“Saya sukakan mata besar seperti anak patung dalam filem animasi. Saya menghabiskan masa panjang melekatkan kanta bulat dan dua set bulu mata palsu untuk kelihatan seperti anak patung.
“Satu hari nanti saya mahu menjalani pembedahan untuk mendapatkan telinga seperti anak patung Jepun.”
Katie mempunyai lima pakaian berharga RM400 setiap satu. Bagaimanapun, katanya, kebanyakan pendapatannya sebagai peragawati sambilan dihabiskan untuk mekap.
“Saya menghabiskan lebih £200 (RM1,000) sebulan untuk mekap. Bagi saya, ia bukan membazir, sebaliknya amat penting.
“Saya boleh duduk bersolek tiga jam. Saya tidak kisah kerana tanpa mekap, saya bukan diri saya sebenar,” katanya.
Ketagihannya bermekap bermula sejak dia berusia 11 tahun selepas ibunya, Jill Lawrence, 54, memperkenalkannya kepada gincu.
“Walaupun saya dibuli di sekolah kerana tidak bergaul dengan orang lain dan disisih kerana mempunyai perangai pelik, saya tidak kecewa.
“Berpakaian seperti ini membuatkan saya gembira dan tidak akan mengubah penampilan kerana orang lain.
“Walaupun ke kedai, saya pasti berpakaian seperti ini. Ia sebahagian diri saya,” katanya.sumber
article-2349538-1A884D7D000005DC-241_634x395
article-2349538-1A885162000005DC-869_634x409
article-2349538-1A88527E000005DC-654_634x393
article-2349538-1A885032000005DC-766_634x938
article-2349538-1A885010000005DC-870_634x361
article-2349538-1A884DA7000005DC-158_634x441



Penaja
Persediaan Perkahwinan Kekal Abadi Selamanya
Rasa nak lebih cantik dan menarik tuk keyakinan diri dan kebahagiaan rumahtangga?
Dapatkan payudara menawan, besarkan dan montokkan payudara, ketatkan faraj, slim, buang lemak yang berlebihan dan cantikkan dan cerahkan kulit dengan selamat, jaga kesihatan diri supaya kekal sihat dan bertenaga demi kebahagiaan keluarga
sms/whatsup/line/ 018 263 7833 atau SMS 013 308 4906 PM Feredea Power

Rahsia ketatkan faraj 3 minit sebelum bersama http://bit.ly/16g0d8j
Montokkan Payudara anda dengan teknik professional paling berkesan http://bit.ly/13rpYha
Rahsia Bakar Lemak Selama 1 minggu http://bit.ly/1bFFc3Q

14 Cara Rasulullah S.A.W didik Anak



Seperti apakah ketika nabi muhammad mendidik anak-anaknya kala itu?

Praktik pendidikan Nabi Muhammad SAW pada anak-anak dapat di gambarkan di bawah ini:

1. Rasulullah senang bermain-main (menghibur) dengan anak-anak dan kadang-kadang beliau memangku mereka. Beliau menyuruh Abdullah, Ubaidillah, dan lain-lain dari putra-putra pamannya Al-Abbas r.a. untuk berbaris lalu berkata, “Siapa yang terlebih dahulu sampai kepadaku akan aku beri sesuatu (hadiah).” merekapun berlomba-lomba menuju beliau, kemudian duduk di pangkuannya lalu Rasulullah menciumi mereka dan memeluknya.

2. Ketika ja’far bin Abu Tholib r.a, terbunuh dalam peperangan mut’ah, Nabi Muhammad SAW, sangat sedih. Beliau segera datang ke rumah ja’far dan menjumpai isterinya Asma bin Umais, yang sedang membuat roti, memandikan anak-anaknya dan memakaikan bajunya. Beliau berkata, “Suruh kemarilah anak-anak ja’far. Ketika mereka dating, beliau menciuminya. Sambil meneteskan air mata. Asma bertanya kepada beliau karena telah mengetahui ada musibah yang menimpanya.

3. “Wahai rasulullah, apa gerangan yang menyebabkan anda menangis? Apakah sudah ada beritayang sampai kepada anda mengenai suamiku Ja’far dan kawan-kawanya?” Beliau menjawab, “Ya benar, mereka hari di timpa musibah.” Air mata beliau mengalir dengan deras. Asma pun menjerit sehingga orang-orng perempuan berkumpul mengerumuninya. Kemudian Nabi Muhammad SAW. kembali kepada keluarganya dan beliau bersabda, “janganlah kalian melupakan keluarga ja’far, buatlah makanan untuk mereka, kerena sesungguhnya mereka sedang sibuk menghadapi musibah kematian ja’far.”


4. Ketika Rasulullah melihat anak Zaid menghampirinya, beliau memegang kedua bahunya kemudian menagis. Sebagian sahabat merasa heran karena beliau menangisi orang yang mati syahid di peperangan Mut’ah. Lalu Nabi Muhammad SAW. pun menjelaskan kepada mereka bahwa sesungguhnya ini adalah air mata seorang kawan yang kehilangan kawannya.

5. Al-Aqraa bin harits melihat Nabi Muhammad SAW. mencium Al-Hasan r.a. lalu berkata, “Wahai Rasulullah, aku mempunyai sepuluh orang anak, tetapi aku belum pernah mencium mereka.” Rasulullah bersabda, “Aku tidak akan mengangkat engkau sebagai seorang pemimpin apabila Allah telah mencabut rasa kasih sayang dari hatimu. Barang siapa yang tidak memiliki rasa kasih sayang, niscaya dia tidak akan di sayangi.”

6. Seorang anak kecil dibawa kepada Nabi Muhammad SAW. supaya di doakan dimohonkan berkah dan di beri nama. Anak-anak tersebut di pangku oleh beliau. Tiba-tiba anak itu kencing, lalu orang-orang yang melihatnya berteriak. Beliau berkata, “jangan di putuskan anak yang sedang kencing, buarkanlah dia sampai selesai dahulu kencingnya.”
Beliau pun berdoa dan memberi nama, kemudian membisiki orang tuanya supaya jangan mempunyai perasaan bahwa beliau tidak senang terkena air kencing anaknya. Ketika mereka telah pergi, beliau mencuci sendiri pakaian yang terkena kencing tadi.

7. Ummu Kholid binti kho;id bin sa’ad Al-Amawiyah berkata, “Aku beserta ayahku menghadap Rasululloh dan aku memakai baju kurung (gamis) berwarna kuning. Ketika aku bermain-main dengan cincin Nabi Muhammad SAW. ayahku membentakku, maka beliau berkata, “Biarkanlah dia.” Kemudian beliau pun berkata kepadaku, “bermainlah sepuas hatimu, Nak!

8. Dari Anas, diriwayatkan bahwa Nabi Muhammad SAW. selalu bergaul dengan kami. Beliau berkata kepada saudara lelakiku yang kecil, “Wahai Abu Umair, mengerjakan apa si nugair (nama burung kecil).”

9. Nabi Muhammad SAW. melakukan shalat, sedangkan Umamah binti zainab di letakkan di leher beliau. Di kala beliau sujud, Umamah tersebut di letakkanya dan bila berdiri di letakkan lagi dil leher beliau. Umamah adalah anak kecil dari Abu Ash bin Rabigh bin Abdusysyam .

10. Riwayat yang lebih masyhur menyebutkan, Rasulullah perna lama sekali sujud. dalam shalatnya, maka salah seorang sahabat bertanya,” Wahai Rasulullah, sesungguhnya anda lama sekali sujud, hingga kami mengira ada sesuatu kejadian atau anda sedang menerima wahyu. Nabi Muhammad SAW, menjawab, “Tidak ada apa-apa, tetaplah aku di tunggangi oleh cucuku, maka aku tidak mau tergesah-gesah sampai dia puas.” Adapun anak yang di maksud ialah Al-Hasan atau Al-Husain Radhiyallahu Anhuma

11. Ketika Nabi Muhammad SAW. melewati rumah putrinya, yaitu sayyidah fatimah r.a., beliau mendengar Al-Husain sedang menangis, maka beliau berkata kepada Fatimah, “Apakah engkau belum mengerti bahwa menangisnya anak itu menggangguku.” Lalu beliau memangku Al-Husain di atas lehernya dan berkata, Ya Allah, sesungguhnya aku cinta kepadanya, maka cintailah dia.
Ketika Rasulullah SAW. sedang berada di atas mimbar, Al-Hasan tergelincir. Lalu beliau turun dari mimbar dan membawa anak tersebut.

12. Nabi Muhammad SAW. sering bermain-main dngan Zainab binti Ummu Salamah r.a. beliau memanggilnya, “Hai Zuwainib, hai Zuwainib berulang-rulang.”

13. Nabi Muhammad SAW. sering berkunjung ke rumah para sahabat Anshar dan memberi salam pada anak-anaknya serta mengusap kepala mereka.

14. Diriwayatkan, pada suatu hari raya Rasulullah SAW. keluar rumah untuk menunaikan shalat ID. Di tengah jalan, beliau melihat banyak anak kecil sedang berman dengan gembira sambil tertawa-tawa. Mereka mengenakan baju baru, sandal mereka pun tampak mengkilap. Tiba-tiba pandangan beliau tertuju pada salah seorang yang sedang duduk menyendiri dan sedang menangis tersedu-sedu. Bajunya kompang-kamping dan kakinya tiada bersandal. Rasulullah SAW, pun mendekatinya , lalu di usap-usap anak itu mendekapya ke dadabeliau seraya bertanya, “mengapa kau menangis, Nak .” Anak itu hanya menjawab, “biarkanlah aku sendiri.” Anak itu belum tahu bahwa orang yang ada di hadapannya itu adalah Rasulullah SAW. yang terkenal sebagai pengasih. “Ayahku mati dalam suatu pertempuran bersama Nabi,” lanjut anak itu. “Lalu ibuku kawih lagi. Hartaku habis di makan suami ibuku, lalu aku di usir dari rumahnya. Sekarang, aku tak mempunyai baju baru dan makanan yang enak. Aku sedih meihat kawan-kawanku bermain dengan riangnya itu.l”

Baginda Rasulullah SAW. lantas membimbing anak tersebut seraya menghiburnya, “Sukakah kamu bila aku menjadi bapakmu, Fatimah menjadi kakakmu, Aisyah menjadi ibumu, Ali sebagai pamanmu, Hasan dan Husain menjadi saudaramu?” Anak itu segera tahu dengan siapa ia berbicara. Maka langsung ia berkata, “mengapa aku tak suka, ya Rasulullah?” kemudian, Rasulullah SAW, pun membawa anak itu ke rumah beliau, dan di berinya pakaian yang paling indah, memandikannya, dan memberinya perhiasan agar ia tampak lebih gagah, lalu mengajak makan.

Sesudah itu, anak itu pun keluar bermain dengan kawan-kawannya yang lain, sambil tertawa-tawa sambil kegirangan. Melihat perubahan pada anak itu, kawan-kawannya merasa heran lalu bertanya, “Tadi kamu menagis, mengapa sekarang bergembira?” jawab anak itu, tadi aku kelaparan, sekarang sudah kenyang. Tadi aku tak mempunyai pakaian, sekarang aku mempunyainya, tadi aku tak punya bapak, sekarang bapakku Rasulullah dan ibuku Aisyah.” Anak-anak lain bergumam, Wah, andaikan bapak kita mati dalam perang.” Hari-hari berikutnya, anak itu tetap di pelihara, oleh Rasulullah SAW. hingga beliau wafat.

Sumber: MujahidinkekasihAllah





Bakar Lemak 3x Ganda Lebih Pantas
Rahsia Bakar Lemak Selama 1 minggu http://bit.ly/1bFFc3Q


bersama sauna pants, slimming lotions dan supplimemt anggur

Leika Perangkap Suami Curang




Actually berat aku nak citer ni...menggigil rase tangan ni...aku secara x sengaja dpt tau laki aku bukak akaun kt tagged.com...aku bukak semua msg die...rupe2nya die mcm cari 'ayam' kt dlm tu...so aku nak trap die...aku bukak jugak satu akaun..aku cari pic2 yg daring2 seme aku letak situ....x sampai 2 hari die add aku...aku pun layan sembang ngan die...terpaksala aku sembang kotor sket coz nak tengok die layan ke x...memang die layan..semlm die ajak aku wat projek kt luar... aku accept..so aku rasa aku nak trap die betul2 kali ni..aku ingat nak sewa hotel mana2 pastu janji ngan die...aku nak tengok die muncul ke x...ape pendapat korang?aku buntu dh ni? - leaika


-------------------
Itulah kisah puan Leika bagaimana dia perangkap suami yang curang. Kalau kita ada rasa syak sesuatu jangan teragak-agak untuk melakukan sesuatu, pastikan lakukan dengan cara yang senyap dan professional.
Selepas itu, anda boleh buat keputusan samaada nak teruskan perhubungan atau nak berikan lagi peluang pada suami.


Bakar Lemak 3x Ganda Lebih Pantas
Rahsia Bakar Lemak Selama 1 minggu http://bit.ly/1bFFc3Q
bersama sauna pants, slimming lotions dan supplimemt anggur

Saturday, June 29, 2013

Fesyen Mixed and Match Muslimah Padankan Pakaian Muslimah






Cara-cara nak padankan blouse, seluar, tas tangan, hand bang, skarf dan kasut yang sesuai. Ramai di antara kita tak ambil kisah dengan pakaian padan yang sesuai, nak shopping tapi tak tahu bagaimana nak pakai dengan menggunakan tudung yang sesuai. Kalau kena dengan gaya yang sesuai, kita akan nampak lebih eligent dan bergaya sesuai dengan majlis yang kita hadiri terutama pergi ke pejabat atau nak buat presentation pada klient. Pakaian yang sesuai akan berikan impak yang tinggi pada konfident seseorang, kalau pakai selekeh, kita pun rasa kurang konfiden dan kurang bertenaga dalam menjalani kehidupan. Selamat mencuba


Bakar Lemak 3x Ganda Lebih Pantas
Rahsia Bakar Lemak Selama 1 minggu http://bit.ly/1bFFc3Q
bersama sauna pants, slimming lotions dan supplimemt anggur

Doa Ayat Pelindung Disetubuhi oleh Jin

Mari kita amalkan ayat ini, terutama bagi mana-mana wanita yang sudah dan pernah kena ilmu hitam dari kawan, saudara yang dengki dengan kita. Jin ini bukan setakat menggangu kita, tapi ada juga jin yang diarah merogol kita berulang-ulang tampa kita sedari kerana kita tidak nampak dengan mata kita ...api hakikatnya perempuan yang telah santau atau dihantar jin ramai yang dirogol dah beranak pinak dengan jin tersebut...Jangan pandang ringan, amalkan ayat pendinding ini semoga kita semua dilindungi oleh Allah dari makhlukNya yang terkutuk itu.


Penaja Atikel

Montokkan, Anjalkan dan payudara yang kendur, jatuh dan kecil. Anda pasti tampil menawan di hadapan suami anda. Percuma gel mirifica yang gel sapuan luaran extrak herba pueraria mirifica, ginseng dan africana yang terbukti berkesan. 
Dapatkan info yang lebih http://bit.ly/13rpYha

PM Sekarang! 
sms/whatsup/line/wechat 018 263 7833 /sms 013 308 4906
 PM Feredea Power Sekarang! klik http://www.facebook.com/feredeapower

Fesyen Skirt Labuh Long Skirt Fashion


Fesyen skirt labuh ala paris 


Fesyen skirt labuh india


Fesyen skirt labuh ala korea



Fesyen Skirt Labuh London

Pemakaian skirt labuh kenalah bersesuaian dengan tema dan baju yang sesuai. Kalau dikenakan dengan belt memang nampak lebih anggun dan bergaya dan dipadankan dengan kasut bertumit tinggi. Warna yang dipilih kenalah bersesuaian, kalau skirt warna warni, baju atau tudung pun elakkan warna warni dan bercorak tinggi. dan berat. Dalam setiap karya fesyen kenalah ada ruang pernafasan..Sesak nafas kalau tengok kain, baju dan tudung yang bercorak berat. Kita tengok pun tak sedap mata memandang, jadi berhati-hati ya ....selamat mencuba....


Bakar Lemak 3x Ganda Lebih Pantas
Rahsia Bakar Lemak Selama 1 minggu http://bit.ly/1bFFc3Q
bersama sauna pants, slimming lotions dan supplimemt anggur




Fesyen Style Eye Shadow











Itulah beberapa teknik dan gaya mata yang di hiasi dengan eye shadow. Mata memainkan peranan yang penting, kerana dari mata jatuh ke hati...sebab itu ada juga orang yang tak boleh keluar rumah tampa sebarang celak di mata, katanya tak confident nak jumpa dengan orang...sampai begitu sekali nak keluar pegi kedai biasa pun nak pakai eye shadow! kalau nak fikirkan mata lah yang menjadi daya penarik seseorang. Di korea, lahir saja baby perempuan terus operate mata bagi besar. Penggunaan eye shadow boleh berikan mata yang besar dan menarik. Tapi kenalah ikut warna tudung, warna pakaian, kasut. Kalau serentak warna yang sama, pasti menarik perhatian sesiapa saja...terutama suami kita...


Penaja Atikel

Montokkan, Anjalkan dan payudara yang kendur, jatuh dan kecil. Anda pasti tampil menawan di hadapan suami anda. Percuma gel mirifica yang gel sapuan luaran extrak herba pueraria mirifica, ginseng dan africana yang terbukti berkesan. 
Dapatkan info yang lebih http://bit.ly/13rpYha

PM Sekarang! 
sms/whatsup/line/wechat 018 263 7833 /sms 013 308 4906
 PM Feredea Power Sekarang! klik http://www.facebook.com/feredeapower 

18 sebab jin merasuk manusia

Ustaz Dasuki menyatakan 18 sebab jin merasuk manusia, iaitu:






1. Apabila manusia meringankan solat dan tidak mentaati perintah Allah.

2. Terdapat alat muzik atau alat melalaikan didalam rumah

3. Meninggikan suara dalam bilik air

4. Menangis dan merintih sebelum tidur

5. Membuang air panas ke dalam bilik air

6. Melompat tinggi tanpa membaca Bismillah

7. Memasuki tempat gelap yang ditinggalkan

8. Perasaan terlalu takut dan terlampau gembira, seperti ketawa berlebihan

9. Selalu bertengkar suami isteri

10. Terlampau marah

11. Mengikut hawa nafsu

12. Terdapat gambar lukisan manusia dan anjing di dalam rumah

13. Terdapat lambang salib pada lantai, sejadah atau langsir

14. Menghadiri majlis yang melekakan tanpa menyebut kalimah Allah

15. Perempuan suka bersolek

16. Berlaku sihir perjanjian di antara jin dan tukang sihir

17. Jin jatuh cinta pada manusia

18. Suka membaca buku cerita hantu dan buku berunsur sihir.

Beliau juga memberikan beberapa tanda manusia dirasuk jin, antaranya sukar tidur malam, hati berdebar-debar terutama pada waktu senja atau perasaan resah tidak menentu.

Mimpi berulang mengenai perkara yang menakutkan seperti melihat anjing hitam, kucing, ular, manusia pelik, dibawa ke kubur atau diusung ke tempat mengerikan juga dikaitkan dengan gangguan jin.

Selesema berpanjangan juga dikaitkan dengan gangguan makhluk halus selain malas berzikir dan solat,?katanya.

Selain itu, manusia dirasuk jin merasa sakit pada sesetengah anggotanya tapi sukar dikesan oleh doktor.

Lain lain tanda ialah pening berpanjangan terutama pada waktu senja, otak lemah, tidak sedar diri serta telinga berdesing atau mendengar kata-kata suruhan tertentu.

Sumber dari facebook


Penaja
Persediaan Perkahwinan Kekal Abadi Selamanya
Rasa nak lebih cantik dan menarik tuk keyakinan diri dan kebahagiaan rumahtangga?
Dapatkan payudara menawan, besarkan dan montokkan payudara, ketatkan faraj, slim, buang lemak yang berlebihan dan cantikkan dan cerahkan kulit dengan selamat, jaga kesihatan diri supaya kekal sihat dan bertenaga demi kebahagiaan keluarga
sms/whatsup/line/ 018 263 7833 atau SMS 013 308 4906 PM Feredea Power

Rahsia ketatkan faraj 3 minit sebelum bersama http://bit.ly/16g0d8j
Montokkan Payudara anda dengan teknik professional paling berkesan http://bit.ly/13rpYha
Rahsia Bakar Lemak Selama 1 minggu http://bit.ly/1bFFc3Q

Friday, June 28, 2013

Tazkirah Tanpa ALLAH kita tak akan wujud di alam semesta ini




~>> Tanpa PASSWORD kita tak akan dapat login FB
~>> Tanpa INTERNET kita tak akan dapat download 
~>> Tanpa IBU BAPA kita tak akan lahir didunia ini ~
~>> Tanpa GURU kita tak akan tahu apa-apa ~
~>> Tanpa RASULULLAH Islam tak akan tersebar sampai ke sini ~
~>> Tanpa ALLAH kita tak akan wujud di alam semesta ini ~   




-------------------------------

Penaja
Persediaan Perkahwinan Kekal Abadi Selamanya
Rasa nak lebih cantik dan menarik tuk keyakinan diri dan kebahagiaan rumahtangga?
Dapatkan payudara menawan, besarkan dan montokkan payudara, ketatkan faraj, slim, buang lemak yang berlebihan dan cantikkan dan cerahkan kulit dengan selamat, jaga kesihatan diri supaya kekal sihat dan bertenaga demi kebahagiaan keluarga
sms/whatsup/line/ 018 263 7833 atau SMS 013 308 4906 PM Feredea Power

Rahsia ketatkan faraj 3 minit sebelum bersama http://bit.ly/16g0d8j
Montokkan Payudara anda dengan teknik professional paling berkesan http://bit.ly/13rpYha
Rahsia Bakar Lemak Selama 1 minggu http://bit.ly/1bFFc3Q

Tahniah Syura Juara Masterchef Selebriti

ohartis-syura-juara-masterchef-3
Program Masterchef Selebriti Malaysia musim ke-dua menyaksikan penyanyi Zuraidah Badron atau lebih dikenali sebagai Syura dinobatkan sebagai Juara menewaskan Celina Khor.
“Alhamdulillah, saya tidak menyangka kemenangan ini kerana tidak menjangka yang dapat pergi sejauh ini. Saya banyak belajar mengenai dunia masakan dalam pertandingan ini,” ujar Syura.
Setelah berhempas pulas selama 10 minggu dalam program ini dan bersaing dengan 18 selebriti terkemuka negara, dengan kejuaraan ini Syura layal menerima hadiah wang tunai bernilai RM60,500. Wang itu akan disumbangkan kepada badan kebajikan Breast Cancer Welfare Assosiation of Federal Territory yang diwakilinya.

ohartis-syura-juara-masterchef-2
ohartis-syura-juara-masterchef


Kemenangannya memang tak sangka, itulah dinamakan rezeki dan tuah manusia kita pun tak tahu...Hanya Allah yang tahu, dia akan berikan pada mana-mana yang Dia rasakan layak....Teringat syura kata kalau dia menang dia dah bagi tahu pada mak dia nak bawa ke mekah. Alhamdullillah...niat dia yang suci itu dimakbulkan oleh Allah...itulah kalau nak buat sesuatu niat tu yang penting...kalau niat baik untuk membalas jasa orang tua...insyallah senang nak makbul doa...
Baru saya tahu lagu apa yang kak Syura nyanyi....hihi...ramai yang search di youtube...dan siap ada yang beli album dia yang lama-lama lagi tu....bertambah rezeki Syura, mesti dapat banyak undangan tuk mennyanyi...





Penaja
Persediaan Perkahwinan Kekal Abadi Selamanya
Rasa nak lebih cantik dan menarik tuk keyakinan diri dan kebahagiaan rumahtangga?
Dapatkan payudara menawan, besarkan dan montokkan payudara, ketatkan faraj, slim, buang lemak yang berlebihan dan cantikkan dan cerahkan kulit dengan selamat, jaga kesihatan diri supaya kekal sihat dan bertenaga demi kebahagiaan keluarga
sms/whatsup/line/ 018 263 7833 atau SMS 013 308 4906 PM Feredea Power

Rahsia ketatkan faraj 3 minit sebelum bersama http://bit.ly/16g0d8j
Montokkan Payudara anda dengan teknik professional paling berkesan http://bit.ly/13rpYha
Rahsia Bakar Lemak Selama 1 minggu http://bit.ly/1bFFc3Q

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas