Monday, May 27, 2013

Kembar Seiras Rozita Che Wan di temui di Filipina

Berikut adalah gambar2 kembar seiras rozita che wan. Ada gak tu iras-iras kan. Hihi.


Kembar rozita che wan ni lebih kurang sama dengan wajah dan body rozita, pandai plak bergaya ala2 artis ...tah2 memang artis....tapi che ta kata ada ramai mak nyah yang buat operation buat muka macam dia...apa pun kak ta memang mantap....body dan payudara mantap, ramai yang jeles....tak hairan ramai laki muda berebut nak dengan che ta...kalau tak masakan zain cemburu....
tak lama lagi nak kawin...mari kita doakan che agar dipermudahkan urusan..amin...

Che Ta pandai jaga badan....
Rasa nak lebih cantik dan menarik tuk keyakinan diri demi kebahagiaan rumah tangga?
Tingkatkan keyakinan diri 150%

Gabungan herba-herba dan ramuan ini dapatkan montokkan dan anjalkan payudara dan punggung, ketatkan faraj, dan jadikan kulit lebih cantik, cerah, halus dan gebu 100% herba sahaja, halal dan suci 

whatsup/line/wechat 018 263 7833 PM http://www.facebook.com/feredeapower

No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas