Saturday, May 25, 2013

Keluarga SardinBagan Serai: Kehidupan seramai 26 orang dalam satu keluarga boleh diibaratkan seperti hidup dalam tin sardin apabila terpaksa berhimpit dalam sebuah rumah di Pusat Pemindahan Masyarakat Setempat (PPMS), Batu 6 1/2, Bukit Merah, di sini.

Difahamkan, pemilik rumah, Aspalela Zan, 42, dan suaminya, Azmi Saari, 32, tinggal bersama 11 anak mereka dengan tiga menantu serta tiga cucu dan seorang adik ipar serta enam anak saudara dalam rumah berkenaan yang hanya mempunyai dua bilik.

Aspalela berkata, mereka hidup bersesak dalam rumah itu sejak lebih enam tahun lalu berikutan tidak mampu menyewa rumah lain.

“Saya mempunyai 26 ahli keluarga dan semuanya tinggal di bawah satu bumbung. Kami terpaksa hidup begini kerana masing-masing mempunyai masalah kewangan dan tidak mampu memiliki rumah sendiri.

hmetro
-------------
Kesian betul .... tinggal ramai-ramai camni memang tak sunyi ada saja kedengaran telatah budak2...tapi nak beromantik bersama suami susah sikit ler....berhimpit-himpit sesama budak2...dalam sesak2 pun kena

Amalkan makanan yang sihat, exercise dan ambil herba

 Rasa nak lebih cantik dan menarik tuk keyakinan diri? 
Tingkatkan keyakinan diri 150%

Gabungan herba-herba dan ramuan ini dapatkan montokkan dan anjalkan payudara dan punggung, ketatkan faraj, dan jadikan kulit lebih cantik, cerah, halus dan gebu 100% herba sahaja, halal dan suci 
whatsup/line/wechat 018 263 7833 PM http://www.facebook.com/feredeapower

No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas