Friday, May 31, 2013

Bapa Masukkan Bayi Dalam Peti Ais Supaya Berhenti Menangis

Dalam satu kes penderaan yang mengejutkan, seorang lelaki dihadapkan ke mahkamah semalam atas tuduhan meletakkan anaknya di dalam penyejuk beku dengan tujuan untuk menghentikan tangisannya.

Tyler James Deutsch, 25, mengaku tidak bersalah atas tuduhan mendera bayi 6 minggu, salah laku jenayah dan menghalang laporan mengenai keganasan rumah tangga. Mahkamah menetapkan ikat jamin sebanyak AS$1 juta (RM3 juta) ke atasnya.


Pendakwa raya Pierce County, Mark Lindquist memberitahu mahkamah, Deutsch tertidur selepas meletakkan anaknya di dalam penyejuk beku itu Sabtu lalu. Dia terjaga sejam kemudian dan mengeluarkan bayi itu apabila ibu kanak-kanak berkenaan pulang.

Dia merampas telefon si ibu yang berusia 22 tahun itu ketika wanita berkenaan cuba menelefon untuk meminta bantuan dari kediaman di Roy, Washington.


Wanita itu kemudian membawa kanak-kanak itu dan meminta bantuan jiran untuk menelefon polis.


Suhu badan kanak-kanak itu jatuh 84 darjah Fahrenheit di dalam pembeku ais itu. Deutsch akan berdepan dengan hukuman penjara seumur hidup jika didapati bersalah.


-------------------
Minta2 jauhkanlah dapat lelaki yang bodoh macam ni, nak senang aja....jaga anak...cubalah buat bersabar...nak jaga baby memang kena banyak bersabar, hanya lelaki yang benar-benar penyayang yang mampu melakukanya....
Hentikanlah dera kanak-kanak atau bayi anda, malaikat akan mencacat segala perkelakuan kita, belum sampai di akhirat di dunia lagi akan nampak balasannya....

teringat plak aku citer teduhan kasih, yang didera oleh mak tiri semasa masih lagi kanak-kanak....

Lupakan semoga jadi pengajaran
Tingkatkan kesihatan dan kecantikan anda.....
Rasa nak lebih cantik dan menarik tuk keyakinan diri?
Tingkatkan keyakinan diri 150%
Gabungan herba-herba dan ramuan ini dapatkan montokkan dan anjalkan payudara dan punggung, ketatkan faraj, dan jadikan kulit lebih cantik, cerah, halus dan gebu 100% herba sahaja, halal dan suci 
sms/Whatsup/line/wechat 018 263 7833/ sms 013  3084906 

No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas