PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Disclaimer: Segala Info tidak ada bukti saintifik, silalah buat rujukan lebih.


Jika perlu untuk hubungi atau Credit/ Picture KLIK SINI

Wednesday, November 29, 2017

Drama Adaptasi Cerpen Dekatkan Jarak Kita



Sofiya menhenyak punggungnya ke atas kerusi. Lega rasanya bila duduk tepat-tepat di hadapan kipas.Penghawa dingin memberi keselesaan selepas 1 jam dia"tersangkkut di majlis perkahwinan Umaira dan Farhan.

“Penat sangat ke?” tegur satu suara garau dari belakang. Sofiya hanya mengangguk tanpa menoleh kepada orang yang bertanya. Tahu-tahu sahaja ada seorang lelaki duduk di sebelahnya. Lelaki yang berpakaian baju Melayu lengkap berona merah hati itu melemparkan senyumannya.
Sofiya membetulkan duduknya lalu duduk bertentangan dengan Tashriq. “Perlu ke Umaira dengan Farhan buat macam tu ? Pehh, tak macam lama gila pulak diorang buat ucapan ! Tu majlis kahwin ataupun buat ceramah?”
Bebelan Sofiya mengundang senyuman sinis di bibir Tashriq. Marah benar Sofiya dengan pasangan suami isteri yang baru bersanding tadi.

Wednesday, November 22, 2017

3 Sebab Mengapa Perempuan Ingin Payudara Yang Cantik



Memiliki payudara besar adalah impian banyak wanita, payudara yang besar akan terlihat seksi dan menggoda mata yang memandang. Ada banyak alasan mengapa wanita ingin memperbesar ukuran payudara mereka. Ada yang karena ingin terlihat seksi dan ada juga karena memiliki payudara kecil dan tidak proporsional dengan bentuk tubuh.


Berikut ini rangkuman beberapa alasan mengapa wanita menginginkan ukuran payudara yang besar :

**khas utk wanita saja boleh click  "Baca Lagi"

Wednesday, November 15, 2017

Korset Berlengan Murah


Semakin hari semakin ramai yang suka menguruskan badan dengan teknik pakai korset. 
Pemakaian korset bukan setakat selamat dari bahaya kemikal produk perlasing yang meragukan, tapi ia dapat membentuk badan yang lebih feminin, ramping dan tidak menggeleber. 



Friday, November 10, 2017

Korset Berlengan Paling Murah Dan Berkualiti Tinggi dan Cepat Kurus



**Khusus Untuk Wanita Saja

Masalah lemak tertumpu pada lengan? Susah betul nak cari baju yang sesuai. Kalau nak beli baju kat luar, memang payah la, asyik kena tempah aja. Yang peliknya bila dah diet pun sama, lemak tu menggeleber aja kat lengan ni. 



Masalah punggung jatuh dan lemak yang mengeleber, tak nampak mantap walaupun kurus. Pakai apa saja, dah macam punggung lelaki, Flat aja. Bila goyang, lemak tu bergerak pula, rasa malu pun ada, nak pakai seluar pun tak selesa. 

3 Sebab Mengapa Perlu Pakai Korset Berlengan






Masalah lemak yang lembek dan jatuh adalah biasa berlaku pada mereka yang berumur 25 tahun ke atas. Antara sebab adalah

1) kurang bersenam
2) tidak memakai korset
3) Dulu gemuk kemudian kurus, tapi lemak jadi jatuh.

So itulah 3 sebab utama mereka yang mengalami masalah lemak jatuh atau SAGGING.

Jadi jalan penyelesaiannya mudah saja

1) Mulakan aktiviti bersenam secara konsisten
2) Pakai korset selama 5 jam sehari

Hasilnya dalam masa sebulan lemak yang jatuh akan kembali menjadi muscle yang padu.

Korset berlengan ini agak baru di Malaysia. Jadi ada beberapa jenis dan harganya agak mahal. Jadi kenalah pandai survey.





Korset jenis ni, adalah korset jenis merawat yang digunakan oleh hospital pakar, sekarang boleh didapati di kedai online. Dulu kenalah beli ikut recomendation dari doktor. Materialnya dari spandex dan kainnya elastic dan memberi. Tahan lasak dan berbaloi tahan lama hingga lebih dari 10 tahun. 




Ini pula korset yang mnggunakan kain spandex dan nylon yang licin, Asing-asing. Boleh pakai top dan girdle secara asing. 

                                
Korset top berlengan ni jenis yang nipis dan memberi. Ada 3 level hook dan boleh adjust. Ini khas utk mereka yang mengalami masalah lengan dan perut saja. Korset ini akan membentuk perut dan lengan agar lebih padu dan mantap.

Memang kalau tak biasa pakai akan mengalami masalah gatal dan kurang selesa. Tapi korset yang selesa tidak akan rasa gatal sangat dan lama kelamaan, kulit akan sendirinya adjust dan biasa pakai.

Tidak ada perempuan yang cantik slim fit solid yang tidak pakai korset. Jadi mulakan dengan sekarang. Boleh click ISLALISA KORSET. Boleh dapatkan harga yang paling murah, berbaloi dan boleh tukar saiz dan design. Pilih sehingga puas hati ok!
ISLALISA KORSET   ISLALISA KORSET   ISLALISA KORSET   ISLALISA KORSET


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

GR

PA

fbcs

nas