PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Disclaimer: Segala Info tidak ada bukti saintifik, silalah buat rujukan lebih.


Jika perlu untuk hubungi atau Credit/ Picture KLIK SINI

Saturday, August 31, 2013

Blouse European Fashion

Sekirannya Anda Berminat Untuk Membeli Blouse 
Berikan Gambar Screen Shot - Phone atau Print Screen  
atau Berikan CODE dan Harga Yang Diberikan
sms/whatsup/line/wechat 018 263 7833 /sms 013 308 4906

Kod EEE60072L
RM57
Fit to for S size only
Measurement: Length: 60cm Bust: 72-86cm Shoulder: 30cm Sleeve: 62cm 
Material : Lace + Silk Inner Lining

Kod WT9288M Black or White
RM57
Size : Free (XS-S)
Material : Lace
Shoulder : 32cm
Sleeves : 56cm
Length : 58cm
Bust : 70cm ~ 95cm

Kod WT9288M Black or White
RM57
Size : Free (XS-S)
Material : Lace
Shoulder : 32cm
Sleeves : 56cm
Length : 58cm
Bust : 70cm ~ 95cm

 
RM 55 Kod WT9187K - White/Blue/Pink
Size : Free (XS - L)
Material : Cotton + Chiffon + Lace
Inner : Length 51cm, Bust 66cm ~ 92cm
Outer : Length 70cm, Bust 110cm ~ 116cm

RM 55 Kod WT9187K - White/Blue/Pink
Size : Free (XS - L)
Material : Cotton + Chiffon + Lace
Inner : Length 51cm, Bust 66cm ~ 92cm
Outer : Length 70cm, Bust 110cm ~ 116cm

RM 55 Kod WT9187K - White/Blue/Pink
Size : Free (XS - L)
Material : Cotton + Chiffon + Lace
Inner : Length 51cm, Bust 66cm ~ 92cm
Outer : Length 70cm, Bust 110cm ~ 116cm

Kod WT9494L
RM 57
Size : Free (S-M)
Material : Mercerized Cotton
Shoulder : 34cm
Sleeves : 5cm
Length : 62cm
Bust : 94cm ~ 104cm

RM50 
Kod CAD 118801K - Pink and Blue only
Measurement: Length: 59cm Bust: 80-90cm Waist: 60-90cm ,Material: Cotton With Silk Inner Lining 
Fit to XS- L

RM50 
Kod CAD 118801K - Pink and Blue only
Measurement: Length: 59cm Bust: 80-90cm Waist: 60-90cm ,Material: Cotton With Silk Inner Lining 
Fit to XS- L

Stylish Long Sleeve Top
Kod CAJ0411K Price 55 
Fit to from S- L
Measurement: Length: 70cm Bust: 84-100cm Shoulder: 36cm Sleeve: 57cm Hem: 80cm Outer Hem: 186cm
Material: Thick Blended Chiffon + Cotton


RM57
Kod CAK10163K - White/Black
Measurement: 
Size M: Length: 83cm Bust: 72-88cm Waist: 62-78cm Hip: 76-92cm Shoulder: 38cm 
Size L: Length: 85cm Bust: 76-92cm Waist: 66-82cm Hip: 80-96cm Shoulder: 39cm
Material : Lace With Inner Lining


RM57
Kod CAK10163K - White/Black
Measurement: 
Size M: Length: 83cm Bust: 72-88cm Waist: 62-78cm Hip: 76-92cm Shoulder: 38cm 
Size L: Length: 85cm Bust: 76-92cm Waist: 66-82cm Hip: 80-96cm Shoulder: 39cm
Material : Lace With Inner Lining


Beads Long Blouse - (Fit to S-L)
Price RM55
Measurement : Length: 77cm Shoulder: 38cm Sleeve: 41cm Bust: 92cm
Material : Linen Blend


Beads Long Blouse - (Fit to S-L)
Price RM55
Measurement : Length: 77cm Shoulder: 38cm Sleeve: 41cm Bust: 92cm
Material : Linen Blend

Free size (fit S-L) Price RM50
Casual Button Shirt
FFF 31133 - Black/White
Measurement: Length: 66cm Bust: 96cm Shoulder: 39cm Sleeve: 30cm
Material: Soft Cotton

Flora Deisgn Button Shirt
Price RM57
Measurement: Length: 59cm Bust: 86cm Shoulder: 32cm Sleeve: 28cm
Material: Flora Gauz


Peterpan Stylish Chiffon Blouse RM55
Kod DDD50361L
Fit to from S- L
Measurement: Length: 60cm Bust: 98cm
Material: Chiffo


Peterpan Stylish Chiffon Blouse RM55
Kod DDD50361L
Fit to from S- L
Measurement: Length: 60cm Bust: 98cm
Material: Chiffo

Kod EEE60072L
RM57
Fit to for S size only
Measurement: Length: 60cm Bust: 72-86cm Shoulder: 30cm Sleeve: 62cm 
Material : Lace + Silk Inner Lining


Free size (fit S-L) Price RM50
Casual Button Shirt
FFF 31133 - Black/White
Measurement: Length: 66cm Bust: 96cm Shoulder: 39cm Sleeve: 30cm
Material: Soft Cotton

Logo dan Tatoo Geng Kongsi Gelap Malaysia



KUALA LUMPUR - Sehari selepas Kementerian Dalam Negeri (KDN) mendedahkan 49 nama geng kongsi gelap, polis mengambil langkah yang sama apabila mengedarkan logo yang dikaitkan dengan kumpulan tersebut.
Dengan pendedahan itu, tiada lagi alasan yang boleh diberikan oleh mana-mana individu untuk menggunakannya kerana tindakan mengikut Seksyen 52(3) Akta Pendaftaran Pertubuhan 1966 yang membawa hukuman penjara tidak lebih lima tahun dan denda tidak lebih RM15,000 menanti mereka yang ingkar.
Sehubungan itu, mana-mana pihak yang memiliki logo-logo tersebut sama ada sedar atau tidak mesti membuang, memadam atau menanggalkannya.
Antara logo-logo yang dimaksudkan termasuklah daripada kumpulan geng Melayu iaitu Double 7 yang menggunakan simbol bunga padi dan labah-labah serta Geng 38 dan Geng 21 yang dipelopori kaum Cina dan menggunakan simbol bendera sebagai logo.
-----------
Feredea harap semua berhati-hati dengan tengok lambang-lambang ni diorang biasa tampal di baju, kereta. Kalau masih berpacaran, ada bf perhatikan gerak geri mereka. Mereka ni banyak buat jenayah, silap-silap kita yang tak bersalah plak yang akan terlibat suruh bawa dadah. Kita perempuan selalu jadi mangsa. Jadi berhati-hati.


Penaja Atikel
Montokkan, Anjalkan dan payudara yang kendur, jatuh dan kecil. Anda pasti tampil menawan di hadapan suami anda. Percuma gel mirifica yang gel sapuan luaran extrak herba pueraria mirifica, ginseng dan africana yang terbukti berkesan. 
Kesan Sebarang Bentuk Ketumbuhan di Payudara Anda
Kesan Sebarang Ketumbuhan di Payudara 
Rasa Konfiden Tampa Ketumbuhan, Cegah dari Awal
Sinar Jahitan
Blouse, Baju Kurung Viscose, Terkini
Rasa Susah Nak Buat Sendiri? Tak ada Masa?
Order Cake, Cupcake, Coklat Online
Order Cake and Biskut Raya Home Delivery Area Klang Valley, Kuala Lumpur, Shah Alam, Puchong, Petaling Jaya, Sg Buluh

Rezeki meniggal di masjid

Alor Setar: Jemaah solat Jumaat Masjid Rafeah Taman Uda, di sini, gempar apabila seorang warga emas berusia 66 tahun tiba-tiba rebah sebelum disahkan meninggal dunia ketika khatib membaca khutbah, semalam.
Dalam kejadian kira-kira jam 1.30 tengah hari, jemaah itu, Arshad Harun dari Kampung Padang, Hutan Kampung, di sini, dikatakan menghidap penyakit darah tinggi.

Jemaah lain yang melihat mangsa tiba-tiba rebah segera mengangkat mangsa dan meletakkannya di tepi dinding sambil memberi rawatan kecemasan.
Seorang jemaah, Yusof Abdul Majid, 80, dari Taman Muhibah, di sini, berkata dia bersama beberapa jemaah lain mengangkat Allahyarham ke tepi dinding sambil mengurut belakangnya bagi memberi bantuan.

“Ketika itu, saya dapat rasa arwah masih bernafas dan kami cuba memulihkannya sementara menunggu ambulans tiba. Saya difahamkan dia meninggal dunia tidak lama kemudian.

“Arwah tinggal di Kampung Padang, Hutan Kampung dan selalu menunaikan solat Jumaat di masjid ini,” katanya yang ditemui di sini, semalam.
Foto
YUSOF menunjukkan cara Arshad bersandar ke dinding masjid sebelum menghembuskan nafas terakhir.
Imam Masjid Rafeah Taman Uda, Zakaria Long, 74, berkata, ini kali pertama jemaah meninggal dunia di dalam masjid berkenaan sejak masjid ini beroperasi 30 tahun lalu.

“Ini kes pertama jemaah meninggal dunia di masjid ketika khatib membaca khutbah Jumaat. Bagi saya, arwah antara individu yang diberi keistimewaan Allah kerana meninggal di dalam masjid, pada hari Jumaat yang mulia,” katanya.
Anak mangsa, Mohd Azhari Arshad, 22, berkata, arwah bapanya sudah mengidap penyakit darah tinggi sejak dua tahun lalu.

“Arwah selalu mengadu penat dan sakit darah tinggi sejak dua tahun lalu, tetapi tidak menunjukkan sebarang perubahan pelik sebelum ini.

“Arwah selalu pergi menunaikan solat Jumaat di masjid berkenaan walaupun ada masjid berhampiran dengan rumah.

Menurutnya, arwah juga sudah berhenti merokok sejak Ramadan lalu kerana bimbang dengan penyakitnya itu.

“Arwah dikebumikan di tanah perkuburan Islam Kampung Padang, Hutan Kampung, semalam,” katanya.

Sementara itu, Ketua Polis Daerah Kota Setar Asisten Komisioner Adzaman Md Jan ketika dihubungi mengesahkan kejadian dan memaklumkan kes berkenaan diklasifikasikan sebagai kematian mengejut.

Friday, August 30, 2013

Nak Langgar Peragut, Tapi Yang Kena Langgar Wanita

Ampang: Niat baik seorang lelaki yang cuba merempuh motosikal dinaiki dua peragut bertukar tragedi apabila kenderaan itu terlanggar wanita yang diragut penjenayah terbabit hingga menyebabkan mangsa meninggal dunia.
Kejadian menyedihkan itu berlaku di depan Kondominium Palm Villa, Jalan Cempaka, di sini, jam 2.40 pagi, semalam ketika mangsa, Sharinawati Abu Bakar, 30, yang juga eksekutif syarikat penerbangan AirAsia X baru pulang dari tempat kerja.
Sebelum kejadian, lelaki berusia 20-an menaiki Proton Wira bersama rakannya di lokasi kejadian ternampak Sharinawati disamun dua lelaki bermotosikal.

Dengan niat mahu menolong mangsa, lelaki terbabit cuba merempuh motosikal suspek dengan cara mengundur kenderaannya dengan laju, namun tersasar dan melanggar Sharinawati manakala suspek berjaya melepaskan diri.
Foto
KONDOMINIUM Palm Villa tempat Sharinawati diragut, semalam.

Mangsa yang dijadualkan berkahwin Disember depan disahkan meninggal dunia selepas dibawa ke sebuah hospital swasta di Jalan Ampang, di sini, oleh pemandu kereta terbabit.
---------
Tak tahu nak cakap apa... kalau nak tangkap peragut, kenalah berhati-hati...tak boleh main langgar saja...pada keluarga mangsa...takziah.. marilah kita sedekahkan al fatihah pada arwah.


Rasai Kuasa Tenaga Warna

Photon Utrasonic
Hot and Cold Facial Steamer
Photon Ultrasonic Alat Kecantikan Wajah Terkini dan Terlaris Di Jepun, Mengebukan, Memutihkan dan Membunuh jerawat dan Mengurangkan Kedutan dengan pantas dan alat wap sejuk panas memecahkan partikel air ke tahap ion yang paling kecil. 


Bakar Lemak 3x Ganda Lebih Pantas

Bakar Lemak Dengan Pantas Dengan Wap Panas

Whatsup/Line/Wechat/SMS 018 263 7833 or SMS 013 308 4906 
-------------------------------------------------------------


Order Cake, Cupcake, Coklat Online
Order Cake, Cupcakes, Coklat online
Delivery ke rumah

Blouse, Baju Muslimah, Dress, Jubah, Tops, Fesyen Terkini

5 Gambar Restoran Tema Hospital

Add caption
Add caption
Add caption
Masakan apa tu...mcam tak sedap plak tengok


Geli nya nak makan steak dengan pisau bedah...tak sanggup rasanya....
Mak ai...sapa nak makan cam ni kena bagi tips kat jururawat


Siap bersuap....lelaki suka la .. ni ...nasib baik tak ada kat msia
Layout restoran...cam takada selera nak makan

Restoran ni berada di Riga Latvia, tapi konsep restoran ni dah dapat liputan seluruh dunia kan senang nak buat marketing....

-------------


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

GR

PA

fbcs

nas