Sunday, January 15, 2012

Merawat Kahak Hingus Batuk Bayi




Aku tahu ramai di antara ibubapa mengalami masalah merawat kahak, hingus dan batuk bayi. Bayi mana tahu nak buang kahak, dia tak tahu cara nak buang hingus, batuk pun tak reti....

Setelah mengkaji ubatan tradisional, aku mendapat sedikit ilham dari Allah....

Aku cuba campurkan madu Khaula,aku dah try madu lain, tapi hasilnya tak begitu mujarab seperti madu Khaula dan juga minyak bijiran hitam habatussauda.

Apa kau perlu buat, campurkan minyak dalam botol madu. Tiap kali nak bagi susu anak, buat dalam botol, titiskan satu titis hasil campuran itu...buat sehingga baby benar-benar sembuh.

Anak aku masa sebulan kena hingus pekat, dalam masa 2 hari dah sembuh....
Sekarang anak aku tiga bula kena pulak batuk berkahak, aku try madu jenis lain tapi tak menjadi, aku beli balik khaula ni, 2 hari dah sembuh, dia pun dapat tidur lena, Alhamdullilah....

Korang semua cubala...
Minyak habatussauda ini aku dah try dua jenis tapi hasilnya sama ja.....tak seperti madu.
Madu kalau ianya asli, memang dapat merawat banyak penyakit. Madu khaula ini agak mahal, tapi berbaloi kerana kemampuannya dalam menyembuhkan..Aku baca sumbernya dari lebah liar di bukit tanah Iran.


Nak nampak cantik dan menarik depan suami?

Daptkan payudara menawan dan cerahkan kulit dengan selamat dan bekesan selama seminggu. Set automatic breast pum, sabun dan pil herba dari Pueraria Mirifica dapat membantu PM Feredea Power

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas