Monday, March 14, 2011

Rahsia Ketatkan Vagina




Hubungan intim antara suami isteri adalah satu kebahagiaan dalam rumahtangga. Keupayaan suami dan isteri untuk berikan kepuasan seks kepada pasangan masing2 amat penting. Di sini bukan hanya suami yang perlu mainkan peranan, tapi peranan isteri juga penting, malah lebih penting untuk mengerakkan MOOD suami tuk mulakan perhubungan. Bayangkan jika bau dan pakaian anda tidak menggoda adakah dapat membangkitkan nafsu tuk berikan persembahan layanan terbaik dari suami? Ada beberapa petua herba orang lama tuk ketatkan vagina. 

1- Rebus Manjakani dan minum air rebusan. Bila air dah mendidih ambil buah manjakani dan potong kecil2 boleh dimakan dengan nasi. Rasannya….kena try dulu lah….

2- Latihan kemutan faraj setiap pagi. Caranya dengan kemut faraj anda seolah-olah anda sedang menahan kencing selama 7 saat. Lakukan selama 20 kali sehari. Amacam boleh ke?

3- Daun Inai, Daun Pegaga, Daun Limau Purut dan Pinang Muda blend kesemuannya dan buatkan masker tuk vagina. Buat 2 kali sehari. 

Kalau vagina dah berbau, longgar dan selalu beranak setiap tahun, lebih baiklah anda ikut petua di atas dengan bersungguh2…Lelaki ini tetap lelaki, kalau dah tak suka ada lagi kuota 3 tuk depa. Jadi jangan nak tuding kat laki je, salah kita pun kena ambil kira

Kalau nak cepat boleh try produk ini. Semua all in one. Suggestion tuk wanita2 yang sangat sibuk dan sangat bizi mengejar kerjaya.



Sapukan Lotion yang Wangi ini di tepi faraj anda...dan rasai kehebatan nikmat seks. kawasan yang disapu akan mampu lebih menguncup(grip). Manakala aroma herba  yang digunakan akan bertindak menghilangkan bau yang tidak menyenagkan kepada bau yang lebih memberahikan.ia juga mampu menanggalkan sel-sel kulit mati dan menjadikan kulit terasa licin selepas menggunakannya. Campuran Manjakani dan herba lain yang terkandung dalam losyen juga mampu merapatkan lapisan-lapisan tisu vagina dan pada masa yang sama, memulihkan kelembutan dan meremajakan saraf-saraf dalam faraj, oleh itu aktiviti seksual lebih menyeronokkan. 


KELEBIHAN

  • Mengecutkan/grip pada faraj.
  • Mampu menanggalkan sel-sel kulit mati.
  • Menjadikan kulit terasa licin.
  • Mampu merapatkan lapisan tisu.
  • Memulihkan kelembutan.
  • Meremajakan saraf-saraf pada bahagian berkenaan. Aktiviti bersama suami lebih menyeronokkan.


Waktu guna

Langkah 1 :
Isteri disyorkan menggunakan Losyen Kamar Sutra 1 atau ½ jam sebelum  bersama. Losyen akan meresap masuk ke permukaan kulit serta bertindak merawat sel-sel kulit supaya lebih aktif. Hasilnya keseluruhan kawasan yang disapu akan mampu lebih menguncup(grip). Manakala aroma herba  yang digunakan akan bertindak menghilangkan bau yang tidak menyenagkan kepada bau yang lebih memberahikan

Langkah 2 :
Ketika hendak bersama sapukan lagi sekali Losyen kamar Sutera di keseluruhan faraj. Ianya bertujuan menambah aura kegahirahan dan kelekitan yang akan memberangsangkan anda dan suami.
Nota : Losyen Kamar Sutera ini diformulasi khas supaya  tidak merbahaya jika termakan.

 
CARA PENGGUNAAN
 Sapu  losyen Kamar Sutra ke bahagian tepi faraj seperti gambar rajah. Tujuan sapuan adalah untuk mengecutkan pintu faraj dan agar ia melekit diantara pintu faraj. Sebaiknya lumur pada keseluruhan faraj. Selain itu ia juga mampu menanggalkan sel-sel kulit mati di sekitar faraj mahupun di kulit dan jika ia disapukan di kawasan yang berkenaan, kulit akan bertambah licin.
Nota : Anda boleh menguji keberkesanan losyen ini dengan cara berikut, Sapukan  losyen ini di kawasan kulit yang kasar atau berkedut , setelah 2 jam( kering) basuh dan lap hingga kering. Anda akan dapati kawasan sapuan kulit tadi menjadi licin bersih( kurang kedut). Ini membuktikan losyen Kamar Sutra ini mampu meremajakan sel-sel kulit anda.

KELEBIHAN
Selain ia dapat mengecutkan /grip pada bahagian pintu faraj, ia juga mampu menanggalkan sel-sel kulit mati dan menjadikan kulit terasa licin selepas menggunakannya.
Manjakani yang terkandung dalam losyen juga mampu merapatkan lapisan-lapisan tisu vagina dan pada masa yang sama, memulihkan kelembutan dan meremajakan saraf-saraf dalam faraj, oleh itu aktiviti seksual lebih menyeronokkan.(tidak merbahaya jika termakan).
bayangkan tangan ini umpama faraj anda sapukan di sekeliling dan urut perlahan-lahan
   
Berminat SMS/Whatsup/line/wechat ke 018 263 7833  Arahan pembayaran seterusnya akan diberikan dengan SMS












Baca Testimoni Losyen Kamasutra ( dari 2 Mac 2009)

 Cik Fer rasa lain macam je bila aku bersama ngan laki aku kali ini, selalunya laki aku yang menang, kali ini aku menang, nak berapa round pun aku boleh, rasa ketat lembab dan sedap laki aku kata...hahahhaa...sensor  thanks.. - XXXX2013

mula2 sy pakai saya sapukan losyen kamasutra saya tak bersama suami lepas tuh...kira saya cuba dulu kali pertama...


dan mlm tuh saya repeat lagi utk tujuan bersama suami  about 2 hours before the intercourse...
perit dan ketat sgt2 macam malam pertama...suami sy pon pelik...maaf sensor sikit...masa enjut best sbb grip dia kuat dan ketat dan rasa clitoris saya berdenyut dan senang klimaks...dan yg paling best lepas terpancut dalam rasa berdenyut2 dan kemut dgn sendirinya...

seroiusly saya tak pernah rasa camni punya best plus perit...kesat ...melainkan masa mlm pertama dan awal2 kawin dulu jer..sbb masa tuh saya masih dara dan takde lahirkan anak lagi...saya sekarang adalah ibu kpd 2 org anak...  selalunya kalau sex intercourse rasa hambar dan takde apa2...

thanks TAM...saya akan rekemen pada kawan2...kalau abg cik nak buat testimoni ker pd komen saya nih please hide my identity yer..kalau nak buat testimoni la...tgh bulan ni saya balik dan saya akan contact abang cik ...

sekian komen ikhlas dari saya 





Begitulah komentar tentang Tongkat Madura dan Lotion Kamarsutra....harga pun berpatutan....
Ok per...cuba...tak rugi...mana tahu dapat bantu selesaikan masalah rumah tangga kita....


Ada rasa lemah tenaga batin? Tak ada mood dan lambat teransang?
Main sebulan sekali atau kurang?
Cubalah minum kopi nanduk

Untuk mereka yang ada masalah kesihatan, lemah tenaga batin
1) : 1 sachet Kopi Nanduk Arabica pada waktu pagi dan petang setiap hari sehingga pulih.

Cubalah kopi Nanduk formula dari kopi arabica, susu kambing, madu, herba ubi jaga dan tongkat ali hitam baik naikkan nafsu isteri


 Kopi Nanduk Arabica diperbuat dari biji kopi Arabica, dipilih kerana rasa aroma yang hebat serta dipanggang sederhana untuk mengekalkan kelembutan rasa kopi ketika minum. Digabung bersama pelbagai herba hebat seperti Ubi Jaga Gunung (Dedawai Besi), Akar Membara Merah, Rancang Tembaga dan Tongkat Ali.

Herba teras dalam kopi ini adalah TONGKAT ALI HITAM. Herba ini secara tradisi adalah untuk menguatkan tenaga batin lelaki. Herba TONGKAT ALI HITAM ini berfungsi untuk menambahkan kesuburan khas untuk lelaki dan wanita dewasa. Ia mampu meningkatkan kekuatan tubuh badan manusia ke tahap optima serta menjadi amalan turun temurun orang asli di negeri Perak dan Pahang. Herba tongkat ali hitam agak sukar untuk dijumpai serta harganya yang mahal.

Berminat SMS/Whatsup/line/wechat (Madura) ke 018 263 7833 or SMS 013 308 4906 - Arahan pembayaran seterusnya akan diberikan dengan SMS

Testimoni

Sebelum ni, rasa tak ada mood je nak main, tak macam masa mula-mula kahwin...sekarang dah beranak balik kerja pun penat, dah tak ada rangsangan dah... laki bila tengok aku penat dia pun malas...aku pun sama... lebih syok tidur dari main bersama suami. Tapi aku takut gak laki aku main belakang aku, jadi aku try la kopi yang ko rekomen ni... memang mula2 tak ada lepas sejam lebih... pergh...aku rasa nak terkam aja laki aku tu... penis aku pun cepat je berair ... tak cam sebelum ni.. korang try la... -mun July 2013


Saya adalah seorang ibu yang bertuah kerana dikurniakan anak 2 orang anak. Anak-anak saya dilahirkan dalam jarak yang dekat iaitu setahun sekali. Walaubagaimanapun, semasa melahirkan anak yang ke-2, saya telah menjalani pembedahan. Selepas bersalin, saya mengalami masalah tekanan perasaan. Saya banyak menghabiskan masa dengan termenung dan lebih suka menyendiri. Saya jadi hilang keyakinan diri dan berprasangka buruk pada suami (cemburu). Disebabkan itu, hubungan kami suami isteri menjadi dingin. Masalah ini berlarutan sehingga 1 tahun.Walaubagaimanapun, suatu hari suami saya telah terdengar tentang produk Kopi Kelapa Dara Bio-Asli. Setelah mengetahui tentang khasiat dan kelebihannya, suami menyarankan agar saya mencuba produk ini. Alhamdulillah, saya dapat merasai perubahannya setelah menghabiskan 1 kotak pertama. Saya mendapati tahap emosi saya menjadi lebih baik dan stabil, kecergasan dan keyakinan diri saya juga bertambah baik. Lebih memberansangkan, keinginan untuk bersama suami juga meningkat dan hubungan saya dan suami semakin mesra dan kembali seperti dulu. Kini, saya masih mengamalkan produk ini mengikut dos yang dicadangkan. 



Kopi Nanduk Arabica diperbuat dari biji kopi Arabica, dipilih kerana rasa aroma yang hebat serta dipanggang sederhana untuk mengekalkan kelembutan rasa kopi ketika minum. Digabung bersama pelbagai herba hebat seperti Ubi Jaga Gunung (Dedawai Besi), Akar Membara Merah, Rancang Tembaga dan Tongkat Ali.
Herba teras dalam kopi ini adalah TONGKAT ALI HITAM. Herba ini secara tradisi adalah untuk menguatkan tenaga batin lelaki. Herba TONGKAT ALI HITAM ini berfungsi untuk menambahkan kesuburan khas untuk lelaki dan wanita dewasa. Ia mampu meningkatkan kekuatan tubuh badan manusia ke tahap optima serta menjadi amalan turun temurun orang asli di negeri Perak dan Pahang. Herba tongkat ali hitam agak sukar untuk dijumpai serta harganya yang mahal.
 Fakta NutrisiSaiz Hidangan / Serving Size : 33gHidangan Per Pek / Serving Per Package : 12
Jumlah Purata (Average Amount)Setiap Hidangan (Per Serving)Setiap 100g (Per 100g)
Tenaga / Energy154kcal(647kJ)469kcal(1670kJ)
Karbohidrat / Carbohydrate23.4g71.0g
Lemak / Fat1.9g5.9g
Protein5.9g17.9g


 Untuk mereka yang tiada masalah kesihatan, lemah tenaga batin1) Amalkan minum 1 sachet Kopi Nanduk Arabica, pagi & petang.@2) Hari bersama pasangan : 1 sachet Kopi Nanduk Arabica pada waktu petang. Untuk mereka yang ada masalah kesihatan, lemah tenaga batin1) : 1 sachet Kopi Nanduk Arabica pada waktu pagi dan petang setiap hari sehingga pulih.  Berat : 33 g / 12 sachet (1 kotak)Gula, Krimer Bukan Tenusu, Susu Kambing, Kopi Segera (Arabica), Susu Rendah Lemak, Susu KelapaEurycoma Longifolia, India Ginseng, Ubi Jaga Gunung (Dedawai Besi), Rancang Tembaga, Akar Membara Merah Herba Utama : Tongkat Ali Hitam (Bullata Polyalthia)



 
Tongkat Ali Hitam, dengan nama saintifiknya Bullata Polyalthia, dari keluarga Annoneceae atau juga dikenali sebagai Tongkat Hitam, Tongkat Ali Baginda, Sepelih Angin dan Serat, biasanya boleh dijumpai di rantau Asia Tenggara.
Pokok bersaiz kecil ini boleh mencapai ketinggian sehingga 2-3 meter. Ranting muda dilitupi dengan rambut atau bulu yang agak jelas, berwarna keemasan. Daunnya ringkas, berwarna hijau, berbentuk bujur panjang, berbentuk rata. Daunnya boleh mencapai saiz panjang sehingga 30-35 cm dan lebar sehingga 10-12 cm. Di bahagian atas permukaan daun kelihatan berkilat. Ia mempunyai 25-40 pasang urat dan dibahagian hujungnya tajam. Tangkainya berukuran 2-3 cm panjang. Ia mempunyai bunga yang berwarna krim (kelabu kemerahan) serta mempunyai 6 kelopak yang panjang.
Tumbuhan herba ini sangat sukar untuk dijumpai tetapi terkenal di seluruh dunia kerana nilai pemakanan yang unik. Tumbuhan ini kebiasaanya digunakan untuk meningkatkan tenaga dan daya keinginan (libido). Tongkat Ali Hitam juga digunakan sebagai tonik kesihatan serta untuk membantu merawat malaria. Ia melancarkan peredaran darah, meningkatkan libido bagi lelaki dan wanita serta menggalakkan pembakaran lemak dan pembentukan otot badan.

Tongkat Ali Hitam(Gambar Sebenar Herba)
Pokok Tongkat Ali Hitam
Bunga Tongkat Ali Hitam
Daun Tongkat Ali Hitam

Punyai Masalah Matching Color?
Sinar Jahitan punyai koleksi
Jubah, Dress, Blouse, Shawl, Hanbags, Clutches, Shoez
berbagai warna dan sepadan

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas