Friday, November 10, 2017

Korset Berlengan Paling Murah Dan Berkualiti Tinggi dan Cepat Kurus



**Khusus Untuk Wanita Saja

Masalah lemak tertumpu pada lengan? Susah betul nak cari baju yang sesuai. Kalau nak beli baju kat luar, memang payah la, asyik kena tempah aja. Yang peliknya bila dah diet pun sama, lemak tu menggeleber aja kat lengan ni. 



Masalah punggung jatuh dan lemak yang mengeleber, tak nampak mantap walaupun kurus. Pakai apa saja, dah macam punggung lelaki, Flat aja. Bila goyang, lemak tu bergerak pula, rasa malu pun ada, nak pakai seluar pun tak selesa. 




Masalah lebihan lemak di perut ni memang masalah biasa pada wanita umumnya. Terutama bila period, perut masuk angin. Mengembung aja, bila dah habis makan, lagi la lemak tu menggeleber. Bila dieat boleh tarik2 aja lebihan lemak ni. Camne nak hilangkan?



Masalah lemak yang lembek dan jatuh adalah biasa berlaku pada mereka yang berumur 25 tahun ke atas. Antara sebab adalah

1) kurang bersenam
2) tidak memakai korset
3) Dulu gemuk kemudian kurus, tapi lemak jadi jatuh.

So itulah 3 sebab utama mereka yang mengalami masalah lemak jatuh atau SAGGING.

Jadi jalan penyelesaiannya mudah saja

1) Mulakan aktiviti bersenam secara konsisten
2) Pakai korset selama 5 jam sehari

Hasilnya dalam masa sebulan lemak yang jatuh akan kembali menjadi muscle yang padu.

Korset berlengan ini agak baru di Malaysia. Jadi ada beberapa jenis dan harganya agak mahal. Jadi kenalah pandai survey.





Korset jenis ni, adalah korset jenis merawat yang digunakan oleh hospital pakar, sekarang boleh didapati di kedai online. Dulu kenalah beli ikut recomendation dari doktor. Materialnya dari spandex dan kainnya elastic dan memberi. Tahan lasak dan berbaloi tahan lama hingga lebih dari 10 tahun. 




Ini pula korset yang mnggunakan kain spandex dan nylon yang licin dan campuran satin silk, Asing-asing. Boleh pakai top dan girdle secara asing. 

                                
Korset top berlengan ni jenis yang nipis dan memberi. Ada 3 level hook dan boleh adjust. Ini khas utk mereka yang mengalami masalah lengan dan perut saja. Korset ini akan membentuk perut dan lengan agar lebih padu dan mantap.

Memang kalau tak biasa pakai akan mengalami masalah gatal dan kurang selesa. Tapi korset yang selesa tidak akan rasa gatal sangat dan lama kelamaan, kulit akan sendirinya adjust dan biasa pakai.




Jenis ini plak kain yang licin dan melekat satu badan, boleh pakai top saja atau girdle. Nak pakai keduanya sekali pun boleh. Lagi padu dan mantap. Balik rumah buka baju dan pakai korset berlengan saja pun sesuai, kainnya berangin dan lembut. 





Bahagian belakang terdapat tulang yang dapat menyokong tulang belakang agar lebih tegak. Jadi kalau mereka yang biasa sakit belakang tu, memang bagus pakai korset yang bertulang. 






Ini pula jenis korset berlengan separuh. Khas untuk mereka yang nak fokus pada lengan saja. 
Kalau pakai korset ini boleh padankan dengan long girdle. Jadi boleh la cover satu body. 


Ini pula jenis korset sekali sarung. Bintik-bintik infra red yang boleh hilangkan selulit dengan pantas dan melancarkan aliran darah. 


Dah terbukti keberkesanan pemakaian korset dapat

1) Merampingkan pinggang dengan pantas
2) Mengempeskan perut dengan pantas
3) Menegakkan posture jadi betul, jadi anda akan jadi lebih legak tak la macam tua dan bongkok
4) Mengurangkan lemak di paha
5) Korset berlengan dapat trim lemak agak nampak lebih slim dan muda





Tidak ada perempuan yang cantik slim fit solid yang tidak pakai korset. Jadi mulakan dengan sekarang. Boleh click ISLALISA KORSET. Boleh dapatkan harga yang paling murah, berbaloi dan boleh tukar saiz dan design. Pilih sehingga puas hati ok!

Nak tengok lebih dari 30+ jenis korset yang boleh selesaikan masalah anda? klik link di bawah

ISLALISA KORSET   ISLALISA KORSET   ISLALISA KORSET   ISLALISA KORSET


18 comments:

  1. terimakasih atas informasinya dan jangan lupa kunungi kami di http://rahma-store.com/

    ReplyDelete
  2. Terima kasih sis, kalau ada sapa-sapa berminat just click Islalisa
    Kualiti memang bagus sis dah banyak testimoni

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. thank you boleh tahu sis ada masalah apa? boleh wasap 013 611 3691 atau 018 870 2973
      atau click islalisa www.islalisa.com

      Delete
  4. Hi, kak Pah dah pakai korset berlengan sebelum ni, memang mahal la tempat yang kak pah beli tu. harga Islalisa lagi murah, kualiti sama pulak tu. Alahai....

    ReplyDelete
  5. Terima kasih Kak Pah, nanti kalau kak pah nak beli lagi bleh Pm admin islalisa at 0193004121

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. thank you boleh tahu sis ada masalah apa? boleh wasap 013 611 3691 atau 018 870 2973
      atau click islalisa www.islalisa.com

      Delete
  7. Hi, camne nak beli?

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you boleh tahu sis ada masalah apa? boleh wasap 013 611 3691 atau 018 870 2973
      atau click islalisa www.islalisa.com

      Delete
  8. Hi akak dah guna korset berlengan, ni sebelum ni akak beli harge RM2k awak... memang terasa sakit hati tengok kualiti islalisa, sama aja dengan ribu-ribu tu... nyesal akak beli dulu, sekrang nak kumpul duit balik beli islalisa huhuhuh...sian akak...boleh la kasi akak diskaun dik...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sis, sudi share testimoni

      Delete
  9. Macam mana nak ukur dik? size chart ada? Akak ni baru je beranak, tak pandai nak pakai korset ni hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you boleh tahu sis ada masalah apa? boleh wasap 013 611 3691 atau 018 870 2973
      atau click islalisa www.islalisa.com

      Delete
  10. Dulu pernah juga beli korset, tapi tak pakai jenis bamboo tu...tak sedap, ketat dan gatal giler, baru aje pakai brand islalisa ni, mmmmmm boleh bagi 5 bintang hehehee.... i pilih jenis no25.kalau korang nak tahu boleh la tanya admin dia

    ReplyDelete
  11. Aku ni bukannya jenis suka pakai korset ni, terasa susah nak bernafas, tapi nak jugek la nampak slim. Cuba2 juga banyak jenis kawan punyalah... baru nak try girdle. Baru la boleh bernafas, tak faham aku camne orang boleh pakai korset yang ketat2 ni... kuat semangat la... padan la aku ni tak kurus2 hehe

    ReplyDelete
  12. i just nak share, i dah pakai islalisa i beli no 27, 10, sebelum ni aku try no 8 tapi grip tak kuat, aku suka yang ada grip kuat, cepat sikit nak kurus. Sebelum ni pakai size 3xl, sekarang XL tu yang aku beli lagi. Highly recommend.

    ReplyDelete
  13. Perempuan zaman sekarnag ni, nak kurus bukanya nak workout tapi pakai korset. Apa la nak jadi

    ReplyDelete

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas