PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Disclaimer: Segala Info tidak ada bukti saintifik, silalah buat rujukan lebih.


Jika perlu untuk hubungi atau Credit/ Picture KLIK SINI

Wednesday, November 15, 2017

Korset Berlengan Murah


Semakin hari semakin ramai yang suka menguruskan badan dengan teknik pakai korset. 
Pemakaian korset bukan setakat selamat dari bahaya kemikal produk perlasing yang meragukan, tapi ia dapat membentuk badan yang lebih feminin, ramping dan tidak menggeleber. 


Jenis Korset: One Piece Korset
Ciri-Ciri: Tiada Tulang (Rod Besi), Berlubang di Bahagian Miss V( Tak Perlu Buka Korset Bila Ke Tandas), 3 Level Cangkuk di Bahagian Hadapan Untuk Melaraskan Tahap Ketat Korset, Bahagian Lengan Menutupi Bahgian Atas Paras Siku, Kain Tidak Panas.
Material Bahan: Polyamide dan Elastane
Tekstur Kain :  Lembut, Licin, Ringan

Ini satu lagi design yang latestIni khas pada mereka yang nak pakai korset dan girdle secara berasingan. So masing-masing ada pilihan masing-masing. Apa yang penting, kalau nak kurus dan malas nak bersenam, Cubalah tahan sikit pakai korset selama 5 jam sehari saja. Saksikan lama kelamaan bentuk badan anda akan berubah menjadi lebih lentik dan feminin. 

Masalah sakit belakang dan bongkok disebabkan banyak duduk dan kerja di pejabat juga dapt diselesaikan. Bila posture badan anda tegak, akan mengelakkan sakit belakang bahu dan migrain. 
Ok selamat mencuba. 

Nak dapatkan korset slim solid berlengan yang paling murah di pasaran dan kualiti yang paling tinggi Dapatkan orginal dari Islalisa Korset. Klik link di bawah
1 comment:

  1. Wanita sekarang lebih prihatin dalam menjaga kecantikkan mereka.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

GR

PA

fbcs

nas