Tuesday, June 13, 2017

Mana Pilihan Anda: Baju Melayu, Kurta Atau Jubah?

Bukan sahaja baju wanita mempunyai pelbagai fesyen, kini para lelaki juga mempunyai pilihan citarasa. Kini pelbagai fesyen mampu merentasi sempadan. Apakah pilihan terbaik bagi anda untuk menyambut Syawal yang bakal tiba tak lama lagi?

Baju Melayu Slim Fit

Baju Melayu
Ia disifatkan sebagai pakaian rasmi setiap kali menyambut lebaran. Lebih-lebih lagi sekarang ini di mana baju melayu slim fit menjadi pilihan golongan muda. Ini kerana para pemakai akan tampak lebih sado daripada biasa.


Kurta

Kurta
Ia bukan pakaian tradisi tetapi mampu menyaingi baju melayu dengan pelbagai corak dan warna yang menarik. Kurta merupakan pakaian yang berasal dari India yang kini menjadi satu trend apabila tibanya lebaran. Ia tampak lebih menarik dengan sentuhan moden oleh para pereka fesyen tempatan.

Jubah

Jubah
Ia merupakan pakaian harian lelaki Timur Tengah. Malah lelaki sekarang lebih cenderung memakai jubah apabila tibanya lebaran. Dengan rekaan modenn dan mengikut citarasa pengguna, ia mampu tampak lebih bergaya untuk dijadikan baju raya.

Ingin tampil cantik dan menawan? Jangan lupa dapatkan Islalisa Corset Malaysia sekarang!!!

No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas