PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Disclaimer: Segala Info tidak ada bukti saintifik, silalah buat rujukan lebih.


Jika perlu untuk hubungi atau Credit/ Picture KLIK SINI

Wednesday, June 14, 2017

3 Tips Elak Kesesakan Ketika Raya

Setiap kali musim perayaan, kesesakan lalu lintas pasti akan berlaku di mana-mana. Bagaimanakah cara untuk mengelakkan diri agar tidak terperangkap dalam kesesakan? Ikuti tips yang kami kongsikan!Aplikasi Trafik
Anda boleh menggunakan laman web rasmi atau aplikasi pengendali lebuh raya untuk mendapatkan informasi terkini berkaitan trafik agar dapat melancarkan perjalanan anda.


Kesesuaian Waktu
Anda haruslah bijak memilih waktu yang sesuai untuk memulakan perjalanan agar ia dapat memberi keselesaan pada pemanduan anda. Jika anda memilih perjalanan pada waktu siang ataupun malam, pastikan anda mendapat tidur dan rehat yang cukup.
Aplikasi Waze
Dengan teknologi yang canggih, aplikasi waze kini mampu membantu anda untuk mengikut laluan yang lebih pantas dan mengelak kesesakan. Anda tidak perlu risau jika anda bakal melalui jalan yang tidak pernah anda lalui.


Inginkan keselesaan ketika melakukan tarian Zumba? Dengan kainnya yang tahan lasak, ia tidak panas apabila dipakai. Anda boleh cuba sport bra Islalisa sekarang! Jangan lepaskan peluang!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

GR

PA

fbcs

nas