Monday, July 21, 2014

Mayat mangsa MH17 terbiar


KIEV – Mayat-mayat di tapak nahas sebuah pesawat Penerbangan Malaysia (MAS) MH17 yang ditembak jatuh di Grabovo, timur Ukraine pada Khamis lalu dibiarkan mereput semalam.
Usaha-usaha untuk mengalihkan mayat mangsa di lokasi kejadian yang dilakukan para pekerja Kementerian Kecemasan Ukraine berjalan dengan perlahan.
Setakat ini, sebanyak 196 mayat telah diletakkan di dalam beg plastik dan dikumpulkan di tepi sebatang jalan raya selepas pesawat itu dipercayai ditembak dengan peluru berpandu yang dilancarkan dari pelancar Buk pada Khamis lalu.
Seorang wartawan agensi berita AFP melaporkan, 196 mayat itu telah dipindahkan menaiki kereta api yang dilengkapi peti sejuk menuju ke bandar Donetsk. - kosmo
Kesian pada mayat-mayat yang tidak disempurnakan. Harap kerajaan dapat sempurnakan jenazah-jenazah mereka yang meninggal. Montokkan, Anjalkan dan payudara yang kendur, jatuh dan kecil. Anda pasti tampil menawan di hadapan suami anda. Percuma gel mirifica yang gel sapuan luaran extrak herba pueraria mirifica, ginseng dan africana yang terbukti berkesan

No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas